Ötrétegű PRESS idomok

Press idom, azaz a presszes idomok

A pressz idomok különlegessége, hogy szivárgásmentes és bonthatatlan kötéseket lehet velük létrehozni ötrétegű csövek szerelésénél. Az Unidelta által gyártott préselhető idomok különleges kémlelőnyílással is rendelkeznek, amely tovább könnyíti munkánkat. Préselés előtt ezeken keresztül biztosan ellenőrizni tudjuk, hogy jó szögben, elég mélyen helyeztük-e be az ötrétegű csövet az idomba. Próbáld ki te is ezeket a kedvező árú, remek minőségű ötrétegű szereléstechnikai eszközöket! Győződj meg hatékonyságukról!

Ötrétegű cső PRESS idomok Unidelta

Ötrétegű cső PRESS idomok Melscher

Ötrétegű PRESS idomok, azaz préselhető idomok

 

A PRESS idomok a fűtésszerelés legkiválóbb tartozékai, hiszen általuk egyszerűen egymáshoz csatlakoztathatjuk a különböző PRESS elemeket. Legyen szó vízszerelésről vagy gázszerelésről, a falon belüli PRESS idomok nagyszerű választásnak bizonyulnak.

A megfelelő vízrendszer és fűtés csőrendszer kialakításához válaszd a rozsdamentes 5 rétegű cső, könyök, toldó, falikorong és T idomainkat!

 

Préselhető ötrétegű cső idomok szerelése

 

Ezekhez az idomokhoz egy speciális présszerszám szükséges, amely egyszerű és gyors összeillesztést biztosít. A műanyaggal bevont kémlelőlyukakon ellenőrizheted, hogy a megfelelő helyre illesztetted-e a préselni kívánt idomot még a préselés előtt.

A hosszantartó oldhatatlan kötésnek köszönhetően aljzatbetonba, falba is nyugodtan elhelyezhető.

 

Ötrétegű segédszerszámok

 

Kosárban van már az ötrétegű cső és még szükség lenne további kellékekre? Ajánlhatjuk a kalibráló termékünket, vagy a külső és belső hajlító rugóinkat? Rendelj meg egy helyről minden szükséges kelléket a szereléshez.

 

A bolt áttekinthetősége kiemelten fontos számunka

 

Ahhoz, hogy a kosár megteljen termékkel, a vásárlónak el kell igazodnia az oldalon. A kategóriák között könnyedén megtalálod azokat a termékeket, amikre szükséged lehet, viszont ha tudod a termék pontos nevét, akkor írd be a termékkeresőbe és nyomj a nagyítóra. Amennyiben regisztrált vásárló vagy, a belépés után a kedvencekhez teheted a termékeket és akár később is elindíthatod a megrendelést.

 

Szállítási idő a Mentool.hu-nál

 

Fejlesztéseinknek köszönhetően előre utalást követően már személyesen is átveheted csomagod raktárunkban az összekészítést követően. Ha nem tudsz érte jönni, az sem gond természetesen! Futárszolgálatainkkal az ország egész területén célba juttatjuk címedre a kiszemelt árucikkeket. Legyen szó PVC csövekről vagy árnyékolóhálókról, tőlünk beszerezheted!

 

Információk a termékről

 

Termékeink mellett hasznos információkat is olvashatsz. A műszaki adatok mellett a vásárlói véleményeket is itt találhatod. Több információ, nagyobb tételben való rendelés esetén keress minket az elérhetőségeink egyikén.

Számunkra fontos az ügyfélszolgálat általi kiváló kommunikáció, hogy minden vásárlónk elégedett legyen! Kérdés vagy probléma esetén munkatársaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre!