5 rétegű anyagok

Ötrétegű anyagok és szerelésük

Akár vízszereléshez, akár fűtésszereléshez vásárolod meg ezeket a remek tulajdonságú kiegészítőket biztos, hogy nem fogsz bennük csalódni. A szerszámos táska elengedhetetlen kellékei az 5 rétegű anyagok szereléséhez szükséges szerszámok, a kulcsos idomok, a préselhető fittingek. Nem választottál még közülük? Akkor pakold meg a talicskád időben, még a munkálatok megkezdése előtt. Ha ma megrendeled a szükséges kiegészítőket, akár már a következő munkanapon át is veheted őket!

5 rétegű anyagok, amikor fontos az otthon melege

 

Új ház építésénél vagy a régi teljeskörű felújításánál már senkiben sem merül fel annak az ötlete, hogy ódivatú, kevésbé hatékony csöveket építsen be a rendszerbe.

Miért is választanál mást, ha léteznek már ezek az 5 rétegből álló csövek? Ráadásul vízvezetékek és fűtésrendszer vezetékek kialakításához is megfelelőek.

Az ötrétegű csövek ötvözik a műanyag és a fém anyagok kedvező tulajdonságait. Időtállóak, megbízhatóak, nagyfokú hajlékonyságuk mellett pedig magas szilárdságúak.

 

A megfelelő ötrétegű anyagok megválasztása fél siker

 

Különösen igaz ez a fűtésrendszer vagy vízvezetékrendszer szerelésénél. Hiszen ki a fene szeretne falat bontani szivárgás vagy más műszaki hiba esetén? Falba épített, belső és külső kialakítás esetén is kiemelten fontos a termékek biztonságos rögzítése, alakíthatósága. 5 rétegű termékeink éppen ilyenek! Akár vízszereléshez, akár fűtési rendszer kialakításához választasz, ezek a termékek nem hagynak cserben!

Falon belül préselhető, press idomokkal, falon kívül kulcsos idomokkal oldhatod meg legegyszerűbben a rendszer kialakítását.

 

5 rétegű Iidomok – minden egy helyen!

 

A Mentool.hu azaz oldal, ahol akár mindent beszerezhetsz az ötrétegű csövek telepítéséhez, csupán néhány kattintással. A csöveket összekötő különböző menetkialakítású idomokat is pikk-pakk megrendelheted. A csatlakozó idom kiválasztásánál a méretezésre kell figyelned és a kialakításra – a gyors kiszállítást pedig bízd ránk!

 

Ötrétegű segédszerszámok

 

A profi ezermester profi kiegészítőket használ. Tudtad? A méretre hajlított ötrétegű cső ívét a megfelelő hajlítórugó adja. Ezt és további kiváló kiegészítőket (például különböző méretű kalibrálót) is beszerezhetsz tőlünk. A szűrés funkció használatával egyből megtalálhatod, amit keresel. De az informatív kategóriák között böngészve is elérheted, amit szeretnél.

Az ötrétegű segédszerszámok alkalmazásával pedig akár pénzt is spórolhatsz. A hajlítások létrehozásával ugyanis nem kell elvágnod a csövet és kiegészítened őket különböző fittingekkel. Ennek köszönhetően kisebb az esély a szétcsúszásra, rongálódásra, plusz kevesebbet kell kiadnod idomokra. Dupla haszon!

 

Mit kívánnál, ha lenne három kívánságod?

 

Olcsó árakat, minőségi termékeket és gyors kiszállítást? Akkor a Mentool.hu a Te személyes valóra vált álmod, mert éppen ezt kínáljuk Neked. Válogatott termékeink várnak Rád raktáron, hogy a kosár gombra kattintva megrendeld őket.

Árnyékoló hálók, szúnyoghálók, munkavédelmi felszerelések és még sok ezer termék várja, hogy hozzád kerülhessen.

 

Elérhetőségek minden eshetőségre

 

Nem sikerül a vásárlói fiók regisztrálása? További információk kellenének valamely anyag kapcsán? Felkészült ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8-16 óráig áll szíves rendelkezésedre! Mail címünk: webshop@mentool.hu, telefonszámunk +36-70/635-8665. Köszönjük!