Patkány, vagy nagytestű rágcsálók ellen

Patkányok és nagytestű rágcsáló kártevők ellen nem elegendőek az egerekhez használt szerek és eszközök! Nagyobb rágcsálóhoz nagyobb csapdák, fogók valók! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet kínálatunkból, és rendeld meg online, egyszerűen, csupán néhány kattintással! Csomagjainkkal pedig egyszerre több helyre is kihelyezhető termékeke kaphatsz kézhez, hogy még biztosabb legyen a siker! Ezek mellett a termékek mellett a macskádnak már nem is lesz dolga a területen! 

Patkányfogók, patkánycsapdák

 

A patkányfogó az a termék, ami biztos, hogy senkinek nem jut eszébe, amikor a szükséges termékek listáját böngészi, mégis hasznos lehet minden háztartásban. Főleg akkor kell megóvnunk területeinket a kéretlen rágcsálóktól és ezzel együtt a patkányoktól is, amikor kertes házban lakunk, környékünkön magtároló üzemel, nagy mennyiségben tárolnak különböző gabonaféléket a szomszédok vagy haszonállatokat tartanak. Természetesen nem csak akkor nézhetnek be hozzánk a rágcsáló kártevők, hogy ha ezek közül valamelyik lehetőség fennáll.

A nyári melegben és csapadékhiányban kerti tavunkat is felkereshetik a patkány családok, de az sem ritka, ha az éléskamrába, garázsba, pincébe próbálnak bejutni melegedés céljából. Sőt! A manapság egyre népszerűbb komposzttárolók alá is előszeretettel fészkelik be magukat.

Nézzük is meg, hogy hogyan lehet védekezni ellenük, mikor melyik csapdát érdemes választani!

Patkányfogó vagy patkánycsapda?

A patkányfogó az egérfogó nagytestvére. Ebből a termékből is létezik műanyag és fém változat, amelyek funkciójukat tekintve azonosak kisebb, egerekre méretezett változataival.

Az egyszerűség kedvelőinek ezek a termékek lesznek a kedvencei. Csak felhúzzuk őket, megtöltjük csalival és már ki is helyezhetőek a kérdéses területre. Vigyázzunk azonban, hogy olyan helyre tegyük, ahol gyerekek és háziállatok nem férhetnek hozzá, nehogy bajuk essen a termék működésbe lépése közben. Aki ezt a terméket túl radikálisnak találja vagy nem szeretne tetemeket takarítani, annak biztonságos és megfelelő választás lesz a csapda választása.

Csapdákat többféle méretben is találhatsz kínálatunkban. Amennyiben nem nagy a baj, úgy a kisebb, 27 cm-es változatok is megfelelő megoldást jelenthetnek a patkányok ellen. Ezekkel a modellekkel egyszerre egy patkányt tudunk csapdába ejteni.

Az igazi nagyágyú patkánycsapda

Van olyan, amikor a patkányinvázió ellen igazi nagyágyúra van szükség! Ha elleptek a patkányok, ha nem tudod, hogy pontosan hány bestiával állsz szemben, akkor megéri, ha a nagyobb változatot választod. Ez a termék 40 cm hosszú, kétkamrás kialakítást kapott, a csapóajtós rendszernek és méretének köszönhetően pedig egyszerre akár 5-6 patkányt is befoghatsz vele. Nem lesz több patkány a kertben, csak nyugodt pihenés!

Rendeld meg ezt a terméket is a többi rágcsálóirtásra használható kiegészítővel együtt csupán néhány kattintással, online!

Boltunk értékelése a vásárlók valós visszajelzései alapján van megadva. Amennyiben te is szívesed adnád le értékelésed a bolt áttekinthetősége, ügyfélszolgálat, kommunikáció vagy a megrendelt termékek kapcsán, kérjük segítsd vele munkánkat!

A szállítási idő mindig a bolt leterheltségétől is függ. Amennyiben azonban 12 óráig leadod megrendelésed, úgy igyekszünk, hogy a rendelés leadásának napján vagy az azt követő első munkanapon feladásra kerülhessenek számodra termékeid.

Természetesen online barkácsboltunkban nem csak a a patkánycsapdák és patkányfogók változatai rendelhetőek meg. Kerti eszközöket, kézi szerszámokat, fűtésszerelési és vízszerelési termékeket is rendelhetsz raktáron lévő mennyiségünkből néhány kattintással.

További információk szükségesek számodra a megrendeléshez? További részletek érdekelnek? Annak érdekében, hogy minél gyorsabban megoldhassuk felmerülő problémád, kérlek hívj minket telefonon vagy keress fel minket bármely egyéb ügyfélszolgálati elérhetőségünkön!

Hírlevél feliratkozás

Vásárlás alkalmával és az oldalunkon kitöltött feliratkoztató box kitöltésével nálunk is kérhetsz hírlevelet az újdonságokról, akciókról. Hidd el, nem fogunk értelmetlen levelekkel zaklatni, de ha nem szeretnél lemaradni a csak hírlevél feliratkozóknak tett ajánlatokról, akkor megéri regisztrálni.

Minden jog fenntartva! (2021)
#szűrés #üres &keresés #kosár #értékelés #2021 #műanyag #keresés #szűrés #értékelés