Patkány méregtartó dobozok

Van, aki a hagyományos patkányfogók és élvefogók helyett a biztos halált garantáló patkányméregre és az ezekhez kapható remek és biztonságos kiegészítőkre, a patkányméreg tartó dobozokra esküszik. Egyszerűen telepíthetőek és feltölthetőek a kívánt méreganyaggal, péppel, a hozzájuk járó kulcsokkal pedig le is zárhatóak, így nem tudnak hozzáférni az illetéktelen kezek. 


3termék13

A rágcsálóirtó pép a legkönnyebben fogyasztható irtószer kistestű rágcsáló kártevők számára. Kitűnő csalétek, amely erősen vonzza mind az egereket, mind a patkányokat. A gondosan válogatott összetevők garantálják a hatásosságot. A Ratimor Plus pép sokáig zamatos marad a hozzáadott olajoktól és zsiradéktól. Most egyszerűen kipróbálhatod, válaszd a házhoz szállítási lehetőséget!

Raktáron: 23 darab
1 016 Ft/darab
darab

Az egerekhez és kisebbtestű rágcsálókhoz való méregtartó doboz nagytestvére. Ezt a két műanyag kulccsal záródó méregtartó dobozt patkányok, és egyéb nagytestű rágcsáló kártevők ellen használhatjuk. Egészítsd ki Biotoll rágcsálóirtó péppel a biztos siker érdekében! 

Raktáron: 8 darab
2 279 Ft/darab
darab

Falhoz rögzíthető, két műanyag kulccsal záródó méregtartó doboz patkányok, és egyéb nagytestű rágcsáló kártevők számára. Nagy előnye, hogy nagy számú kártevő sem tudja elhordani a méreganyagot, elhurcolni a dobozt. Egészítsd ki Biotoll rágcsálóirtó péppel a biztos siker érdekében! 

1 894 Ft/darab
Nincs raktáron