Pillangószelepek kandallócsőhöz

Legyél igazi levegőszelidítő levegőidomár! A pillangószelep nem más, mint egy szabályzó, vagy záró armatúra. A záródást egy kör vagy ellipszis alakú lemez teszi lehetővé, amely a cső belsejében található. De mire is jó ez a záródó rész? Szabályozhatjuk vele a huzatot, azaz azt a levegőmennyiséget, amely eljut az égéstermékhez. Ezzel a szabályozással pedig csökkenthetjük vagy növelhetjük a tűztérben lévő gáz sebességét, vagyis azt, hogy milyen gyorsan hagyja el az a füstgyűjtő teret. Ha csökkentjük ezt a sebességet, akkor a füsttér jobban átmelegszik, tehát nagyobb teljesítményre képes. Ezzel az egyszerű szerkezettel tehát hatalmas különbségeket tudunk elérni! Rendeld meg a megfelelő csőméretben online!


6termék16

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 200 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

Raktáron: 1 darab
9 568 Ft/darab
darab

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 180 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

Raktáron: 1 darab
8 716 Ft/darab
darab

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 160 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

Raktáron: 1 darab
7 495 Ft/darab
darab

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 150 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

6 924 Ft/darab
Nincs raktáron

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 120 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

6 227 Ft/darab
Nincs raktáron

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 130 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

6 684 Ft/darab
Nincs raktáron