Pz fejű gyorsbehajtású facsavarok - jetting csavarok

Ezek a speciális vágóéllel rendelkező pozdorja csavarok nem véletlenül kapták a TURBO nevet is! Kialakításuk lehetővé teszi a gyorsabb és komfortosabb munkavégzést. Használhatod őket OSB-lapokhoz, faforgács lapokhoz, puha faanyagokhoz és farostlemezekhez is.
Vásárolj jetting facsavarokat os online, akár személyes átvétellel is! Az interneten leadott megrendelések lehetővé teszik, hogy el se kelljen hagynod otthonodat, mégis megkapj minden szükséges szerszámot és kiegészítőt szerelési munkáidhoz.

 


56termék
 

Jetting csavar, avagy a gyorsbehajtású facsavar

Te tudod, hogy mi alapján válassz jetting csavart? Első szempontként mindenképpen az elvégzendő munkát vedd figyelembe. Szerelvényezéshez és különböző faanyagok rögzítéséhez is tökéletes választás lehet a jetting, vagy turbo csavar, de erősebb kötésekhez és vastagabb anyagokhoz a szerkezetépítő facsavart ajánljuk. 

Ha biztos vagy benne, hogy ez az a termék, amire szükséged van és élni szeretnél a vágóél kínálta lehetőségekkel, akkor ezt követően a gyorsbehajtású jetting csavar hossza és a gyorsbehajtású jetting csavar átmérője kerüljön kiválasztásra. Oldalunkon a csavar neve mellett az első szám a csavartest átmérőját, a második szám a csavartest hosszát jelöli. A csavarok nevébe további segítséget is rejtettünk!

A csavar nevében szerepel az is, hogy milyen bitbehajtó szükséges a behajtásához. PZ1, PZ2 vagy PZ3? Nincs otthon ilyen bitfejed? Nálunk ezeket is megrendelheted, csupán néhány kattintással! 

#mail jelszó #t re email #elfogadom az t re #hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom