Pz fejű gyorsbehajtású facsavarok - jetting csavarok

Ezek a speciális vágóéllel rendelkező pozdorja csavarok nem véletlenül kapták a TURBO nevet is! Kialakításuk lehetővé teszi a gyorsabb és komfortosabb munkavégzést. Használhatod őket OSB-lapokhoz, faforgács lapokhoz, puha faanyagokhoz és farostlemezekhez is.
Vásárolj jetting facsavarokat, akár darabos kiszerelésben! Nálunk nem kell teljes dobozzal rendelned, csak írd be, hogy pontosan mennyi forgácslapcsavar szükséges a munkádhoz, és kiszámolva szállítjuk!

 


29termék
 

Jetting csavar, avagy a gyorsbehajtású facsavar

Te tudod, hogy mi alapján válassz jetting csavart? Első szempontként mindenképpen az elvégzendő munkát vedd figyelembe. Szerelvényezéshez és különböző faanyagok rögzítéséhez is tökéletes választás lehet a jetting, vagy turbo csavar, de erősebb kötésekhez és vastagabb anyagokhoz a szerkezetépítő facsavart ajánljuk. 

Ha biztos vagy benne, hogy ez az a termék, amire szükséged van és élni szeretnél a vágóél kínálta lehetőségekkel, akkor ezt követően a gyorsbehajtású jetting csavar hossza és a gyorsbehajtású jetting csavar átmérője kerüljön kiválasztásra. Oldalunkon a csavar neve mellett az első szám a csavartest átmérőját, a második szám a csavartest hosszát jelöli. A csavarok nevébe további segítséget is rejtettünk!

A csavar nevében szerepel az is, hogy milyen bitbehajtó szükséges a behajtásához. PZ1, PZ2 vagy PZ3? Nincs otthon ilyen bitfejed? Nálunk ezeket is megrendelheted, csupán néhány kattintással! 

#mail jelszó #t re email #elfogadom az t re #hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom