Foglalatok

Tudtad, hogy a mai napig azokat a meneteket használjuk, amelyeket Thomas Alva Edison fejlesztett ki és szabadalmaztatott 1880-ban? Ezeket a foglalatokat 1909-től kezdve ipari mértékben kezdték gyártani és univerzális felhasználásuk miatt annyira elterjedtek, hogy ma már a világ minden pontján használják őket. Az izzók használatához elengedhetetlen foglalatokat megvásárolhatod már online is műanyag és porcelán anyagokból is, sőt, még foglalat átalakító adaptereket is találhatsz kínálatunkban!

Foglalatok

A foglalatok menetét Edison után Edison-menetnek hívjuk a feltalálása óta.  Feladatuk változatlan az, hogy az elektromossággal működő fényforrásokat az áramkörbe csatlakoztassa.

A folyamatos és megbízható működést biztosító kis szerkezet, azaz a foglalat egy lemezből készült menetes szerkezet. A becsavarás ennek köszönhetően gyors és egyszerű, a különböző foglalatokhoz pedig különböző izzók kaphatóak. Ennek köszönhetően a kisebb és nagyobb lámpákba is találhatunk megfelelő termékeket.

Ez az egységes menet biztosította a kiégett izzók egyszerű cserélését, amelyet régebben ideiglenes, nem túlzottan megbízható egyéb megoldások biztosították.


Foglalat átalakító adapter

Bizony megeshet, hogy fix foglalatú lámpába nem találunk megfelelő formájú, színű vagy erősségű izzót, viszont vékonyabb csatlakozással, E14-es izzó foglalattal tökéletes a választék. Ilyen esetekben a teljesítmény rontása nélkül felhasználhatunk adaptereket. Ezek az egyszerű szerkezetek E14-es foglalatokat képesek átalakítani E27-es foglalattá, amelyek így könnyedén telepíthetőek a hagyományos foglalatokba.


Porcelán és műanyag foglaltok - raktáron lévő termékek

A villanyszerelés kategória alatt megtalálhatod a különböző fényforrások, lámpák és foglalatok kategóriák besorolásait is. Kattints mindig a megfelelő, számodra releváns tartalomra, hogy eljuthass a keresett termékekhez.

Válogatás közben oldalunkon minden esetben jól láthatod, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak. Hosszabb idejű készlethiány esetén is igyekszünk mindig a lehető leggyorsabb és legpontosabb információk birtokába kerülni és eljuttatni azokat megrendelőinknek.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után kedvezményeket kaphatnak, valamint további előnyöket is élvezhetnek.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása érdekében cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#foglalat #foglalatok #jog fenntartva #bejelentkezés #jelszó #mail #üres &g13 #rendezés #kosár #gyártó #e14 #230v #e27 #gu10 #kosárba #e14 #100 #halogén #lámpa #led