60mm szigetelésrögzítő tányér Koelner
60mm szigetelésrögzítő tányér Koelner
29 Ft

60mm szigetelésrögzítő tányér Koelner

29 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.03.05
29 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.03.05
Saját raktárról, azonnal
285 darab

A Koelner gyártó 60 mm-es szigetelésrögzítő tányérjának különlegessége a kupakban rejlik. Ezzel az egyszerű eszközzel könnyebbé válik a hőhídmentesítés, hiszen az önmetsző csavarral vagy facsavarral történő rögzítés után a kupak rácsukható annak fejére. Rögzítsd mechanikusan szigeteléseidet ezzel a szuper szigetelésrögzítő tárcsával, és rendeld meg hozzá az aljzatnak megfelelő méretű és minőségű csavarokat is! 

Erre is szükséged lehet
Részletek

60 mm-es szigetelésrögzítő tányér a Koelner gyártótól

 

A homlokzati hőszigetelés és a lábazati szigetelés nagyon fontos feladat, akár új otthont építünk, akár a régit újítjuk fel. A szigetelő anyagok kiválasztása mellett a rögzítésről is gondoskodnunk kell. Speciális szigetelésrögzítő tányér kell, akár kőzetgyapot szigetelés, akár OSB forgácslap vagy fémlemez az, amit fel szeretnénk helyezni a munkálatok során.

 

Hőszigetelés rögzítéséhez szükséges tányér

 

Ha hőszigetelés van soron, fontos, hogy az aljzatnak megfelelő anyaggal dolgozzunk. A műanyag szigetelésrögzítő tányér forgácslap vagy fémlemez falfelületén is megállja a helyét. A gyorsházak kialakításánál előszeretettel használt OSB lapok rögzítésére is kiválóan alkalmas.

 

Hőszigetelő termékek rögzítése biztonságosan

 

A megfelelő szigetelésrögzítő anyagok kiválasztásával többszörösére növelhetjük a szigetelés élettartamát. Válassz webáruházunkból kényelmesen, online!

 

hőszigetelő anyagok, gyorsházak osb lapok

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Gyártó:
Koelner
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!