Szigetelésrögzítők műanyag csappal

A szigetelésrögzítésnek többféle módszere is lehet, de soha ne feledkezzünk meg arról, hogy mindig az aljzatnak és a rögzítendő anyagnak megfelelő eszközökkel végezzük el a különböző szigetelőanyagok felhelyezését. A műanyag csappal rendelkező szigetelésrögzítők előfúrás után alkalmazhatóak polisztirol, ásványgyapot, fa, OSB-lapok és faforgácslapok rögzítéséhez is. Rendelj annyit, amennyire pontosan szükséged van! 


2termék12

Polisztirol, ásványgyapot, fa, OSB-lapok, faforgács lapok rögzítésére

Ez a remek minőségű szigetelésrögzítő műanyag csappal, fehér színben, alig várja, hogy munkába állhasson Nálad is! Ennek a terméknek köszönhetően nagyszerűen rögzítheted a hőszigetelő lapokat. A 10x200mm-es szigetelésrögítő használatához nem szükséges külön csavarokat vásárolnod. A műanyag csap az előfúrást követően beüthető és megfelelő rögzítést biztosít. 

Raktáron: 193 darab
59 Ft/darab
darab

Polisztirol, ásványgyapot, fa, OSB-lapok, faforgács lapok rögzítésére

Ez a remek minőségű szigetelésrögzítő műanyag csappal, fehér színben, alig várja, hogy munkába állhasson Nálad is! Ennek a terméknek köszönhetően nagyszerűen rögzítheted a hőszigetelő lapokat. A 10x160mm-es szigetelésrögítő használatához nem szükséges külön csavarokat vásárolnod. A műanyag csap az előfúrást követően beüthető és megfelelő rögzítést biztosít. 

Raktáron: 230 darab
49 Ft/darab
darab