10x200mm szigetelésrögzítő műanyag csappal

10*200mm szigetelésrögzítő műanyag csappal
10*200mm szigetelésrögzítő műanyag csappal
10*200mm szigetelésrögzítő műanyag csappal

Polisztirol, ásványgyapot, fa, OSB-lapok, faforgács lapok rögzítésére

Ez a remek minőségű szigetelésrögzítő műanyag csappal, fehér színben, alig várja, hogy munkába állhasson Nálad is! Ennek a terméknek köszönhetően nagyszerűen rögzítheted a hőszigetelő lapokat. A 10x200mm-es szigetelésrögítő használatához nem szükséges külön csavarokat vásárolnod. A műanyag csap az előfúrást követően beüthető és megfelelő rögzítést biztosít. 

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap
Nincs raktáron
Szigetelésrögzítő mérete
48 Ft/darab
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 2,4 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szigetelésrögzítő műanyag csappal

 

Jól döntöttél, hogy beszigeteled a házad! Megtérül a befektetésed, ugyanis kevesebb hő távozik majd otthonodból a fűtésszezonban, nyáron pedig a kánikula sem izzaszthat meg a négy fal között. Ráadásul a hűtés-fűtésre költött számláid is szimpatikusan karcsúak maradnak.

 

Műanyag szigetelésrögzítő 1x20 centis méretben, műanyag csappal

 

A szigetelő anyag mellett erre a műanyag csappal ellátott szigetelő tárcsára is szükséged lesz. Ez a termék megfelelő választás a rögzítéshez, legyen az homlokzati hőszigetelés, vagy akár lábazati szigetelés.

 

Tárcsa hőszigetelő anyagok rögzítésére - 10x200 milliméteres

 

A megfelelő hőszigetelés nem csupán új házak felhúzásánál, de régi, szigetelés nélküli vagy gyenge, sérült szigetelő anyaggal borított házaknál is kardinális kérdés. A hőingásnak erősen kitett területek szigetelésével rengeteg plusz költségtől kímélheted meg a pénztárcádat.

Webáruházunkban további kapcsolódó termékek közül válogathatsz. A zavartalan munkavégzésed érdekében gondosan ügyelünk arra, hogy a termék oldalán látható mennyiség mindig a valós raktárkészletet mutassa. Neked csak az érdemi munkára kell koncentrálnod, a termékek beszerzése rajtunk keresztül gyerekjáték. Ilyen egyszerű!

 

Anyaga: műanyag

Hosszúsága: 20 mm

Vastagság: 10 mm

 

szigetelésrögzítő tárcsa, kőzetgyapot szigetelés

 

 

Adatok
Szigetelésrögzítő mérete
10*200 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!