Szigeteletlen ötrétegű csövek

Fűtésszerelés mellett vízszereléshez is kiváló szigeteletlen ötrétegű cső változatok

Megvettél már mindent a vízszerelés elkezdéséhez? Biztos vagy benne? Lehetséges, hogy még hiányzik néhány ötrétegű idom és cső is az eszköztáradból? Akkor éppen itt az ideje, hogy beszerezd őket, mégpedig a számodra szükséges mennyiségben. Nem, nálunk nem kell egy teljes tekercset megvásárolnod, ha csupán néhány méterre van szükséged. Akár 1 métert is rendelhetsz bármelyik fajta ötrétegű csőből. A szállításra se legyen gondod. Amennyiben 12 óráig leadod megrendelésed, úgy akár már a következő munkanapon át is veheted a kiválasztott ötrétegű csöveket és kulcsos vagy press idomokat a kívánt címen.


5termék15

Cső! Csak nem víz- vagy fűtésszereléssel bíbelődsz? Van egy jó hírünk! Webáruházunkban egy csomó értékes és hasznos dolgot találsz, amire szükséged lehet. Itt van például ez az UNIDELTA Flexall ötrétegű szigetelés nélküli cső 16x2 mm-es változatban, amit biztonságban alkalmazhatsz hideg és melegvíz vezetékek kialakítására is. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 131 méter
479 Ft/méter
méter

Cső! Csak nem víz- vagy fűtésszereléssel bíbelődsz? Van egy jó hírünk! Webáruházunkban egy csomó értékes és hasznos dolgot találsz, amire szükséged lehet. Itt van például ez az UNIDELTA Flexall ötrétegű szigetelés nélküli cső 20x2 mm-es változatban, amit biztonságban alkalmazhatsz hideg és melegvíz vezetékek kialakítására is. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 41 méter
764 Ft/méter
méter

Cső! Csak nem víz- vagy fűtésszereléssel bíbelődsz? Van egy jó hírünk! Webáruházunkban egy csomó értékes és hasznos dolgot találsz, amire szükséged lehet. Itt van például ez az UNIDELTA Flexall ötrétegű szigetelés nélküli cső 26x2 mm-es változatban, amit biztonságban alkalmazhatsz hideg és melegvíz vezetékek kialakítására is. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 43 méter
1 460 Ft/méter
méter