Szigetelt ötrétegű csövek

Szigetelt ötrétegű csövek - Unidelta Flexall és Henco csövek, akár méterre vágva

A szigetelt ötrétegű csövek remek alternatívák a régi, elavult fűtéscsövek és vízcsövek lecserélése mellett új rendszerek létrehozásához és fejlesztéséhez, bővítéséhez is. A Henco csövek piros és kék színével könnyen jelölheted a hideg és melegvizes részeket, amelyek segítségedre lesznek bontás és felújítás esetén is. Az Unidelta Flexall csövek modern ialakításuknak köszönhetően kiemelkedően terhelhetőek, strapabíróak és nem tartalmaznak toxikus anyagokat sem. Válaszd őket tekercsben vagy akár méterre vágva is!


8termék18

Cső! Csak nem víz- vagy fűtésszereléssel bíbelődsz? Van egy jó hírünk! Webáruházunkban egy csomó értékes és hasznos dolgot találsz, amire szükséged lehet. Itt van például ez az UNIDELTA Flexall ötrétegű szigetelt cső 20x2-6 mm-es változatban, amit biztonságban alkalmazhatsz hideg és melegvíz vezetékek kialakítására is. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 54 méter
1 012 Ft/méter
méter

Cső! Csak nem víz- vagy fűtésszereléssel bíbelődsz? Van egy jó hírünk! Webáruházunkban egy csomó értékes és hasznos dolgot találsz, amire szükséged lehet. Itt van például ez az UNIDELTA Flexall ötrétegű szigetelt cső 16x2-6 mm-es változatban, amit biztonságban alkalmazhatsz hideg és melegvíz vezetékek kialakítására is. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 55 méter
670 Ft/méter
méter

Cső! Csak nem víz- vagy fűtésszereléssel bíbelődsz? Van egy jó hírünk! Webáruházunkban egy csomó értékes és hasznos dolgot találsz, amire szükséged lehet. Itt van például ez az UNIDELTA Flexall ötrétegű szigetelt cső 26x3-10 mm-es változatban, amit biztonságban alkalmazhatsz hideg és melegvíz vezetékek kialakítására is. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 15 méter
1 962 Ft/méter
méter