16*2 szigetelt ötrétegű cső UNIDELTA
16x2mm ötrétegű cső 6mm szigeteléssel UNIDELTA
631 Ft

16x2mm ötrétegű cső 6mm szigeteléssel UNIDELTA

631 Ft/méter
méter
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.06.21
631 Ft/méter
méter
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.06.21
Saját raktárról, azonnal
60 méter

Cső! Csak nem víz- vagy fűtésszereléssel bíbelődsz? Van egy jó hírünk! Webáruházunkban egy csomó értékes és hasznos dolgot találsz, amire szükséged lehet. Itt van például ez az UNIDELTA Flexall ötrétegű szigetelt cső 16x2-6 mm-es változatban, amit biztonságban alkalmazhatsz hideg és melegvíz vezetékek kialakítására is. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Erre is szükséged lehet
Részletek

16*2 szigetelt ötrétegű cső unidelta

Az ötrétegű szigetelt cső története

 

A 90’-es évek elején kezdett elterjedni hazánkban a speciálisan kifejlesztetett ötrétegű csövek alkalmazása. Ezek a csövek különböző átmérőkben kaphatóak, sokszínűségük pedig lehetővé teszi, hogy az épületgépészet minden területén jól alkalmazhatóak legyenek.

Az ötrétegű csövek egyik, talán legjobban alkalmazható és legtartósabb változata az Unidelta Flexall ötrétegű cső, amelyet most te is megvásárolhatsz online barkácsboltunk kínálatából!

Lássuk is, hogy milyen remek tulajdonságokkal rendelkezik a Flexall cső és milyen feladatok ellátására alkalmas.

Az UNIDELTA Flexall cső egy speciálisan kifejlesztett ötrétegű cső fajta. Rufalmas felépítése és a felhasznált anyagok alapján kiváltképp megfelelő vízszereléshez, sugárzó fűtési – hűtési rendszerek kiépítésére, azokba való telepítésre is.

Hidd el, nem véletlen, hogy manapság a legtöbb szakember ezzel a termékkel szeret már dolgozni, a régi kialakítású, nehezen kezelhető csövek helyett.

Tisztázzuk is le, hogy az ötrétegű csövek miről kapták a nevüket. Talán egyértelműnek tűnhet de az 5 réteg a csövet alkotó 5 rétegre utal. Ez a szerkezet rétegenként az alábbi anyagokat tartalmazza: polietilén (II. típusú PE – RT), kötőanyag, alumínium (Stark alumínium), kötőanyag, polietilén (II. típusú PE – RT). A cső középső részében futó alumínium réteg teljes hosszában tompahegesztéssel van összezárva. Az alumínium cső PE – RT réteg közé van rögzítve nagyon erős vékony ragasztóréteggel. A szigetelt változatokat ezen kívül egy külső, plusz mechanikai védelemmel is ellátták. Az extra védelmet egy extrudált sűrűségű polietlién fólia (PE-LD) zárja le.

Az UNIDELTA Flexall ötrétegű cső megfelel a EN ISO 21003 nemzetközi szabványnak. Használhatod őket használati melegvíz és radiátoros fűtési rendszerekbe is, mivel a Flexall cső sajátossága kominálja a műanyag és az alakítható fém minden előnyét.

Ez a magas szintű ellenálló képesség és hosszú élettartam teszi a szigetelt 5 rétegű UNIDELTA csöveket ennyire elengedhetetlenné egy masszív, hosszú távon használható rendszerben való használatra. Az imént említett két fontos szerepük miatt népszerűségük töretlen az épületgépészeti munkák során! Könnyebben és gyorsabban lehet velük dolgozni, mindezek mellett pedig az alumínium remek hőtágulási tulajdonságai miatt ellenállnak a hőnek is.

Unidelta szigetelt ötrétegű cső alkalmazása

Az unidelta szigetelt ötrétegű csövek és a hozzájuk kapható préselhető idomok alkalmazhatóak mind fűtésrendszerek, mind vízrendszerek kiépítéséhez. Akár hidegvíz, akár melegvíz vagy hűtési szerkezet újragondolása, fejlesztése, kiépítése a cél, a szigetelt csövek ezen változata nem fog cserben hagyni munkáid során.

A Flexall-ISO hőszigetelt 5 rétegű kifejlesztett cső legfontosabb jellemzői

-maximális hőmérséklet: 95 ºC 

-maximális üzemi nyomás: 10bar

-hővezetés: 0,43 W/mK

-korrózióálló: a kémiai és elektrokémiai korróziónak is ellenáll

-nagy kopásállósággal bír, mind a kémiai, mind az elektrokémiai korrózióval szemben

-alacsony hőtágulás (mindössze: 0,026mm/mK)

-alacsony zajszint

-könnyű súly

-alaktartó, de könnyen szerelhető rugalmassága és stabil hajlíthatósága miatt

-rugalmassága kifejezetten alkalmassá teszi sugárzó fűtési és hűtési rendszerekbe való telepítésre is

-biztonságos! Nem tartalmaz toxikus anyagokat!

-hosszú élettartam

A szigetelt 5 réteg ötrétegű cső műszaki adatai:

Belső átmérő nagysága: 12 mm

Külső átmérő nagysága: 16 mm

Falvastagság: 2 mm

Szigetelés falvastagsága: 6 mm

Anyaga: erős műanyag és alumínium

Színe: fehér

Vásárlói fiók

Minden vásárlónknak, így neked is megéri saját vásárlói fiókot létrehozni. Ezen a felületen egyszerűen nyomon tudod követni korábbi megrendeléseidet, törzsvásárlói pontjaidat és a kedvencekhez adott termékeket is. Sőt! Akkor sem kell minket keresned, ha időközben megváltoztak az adataid. Egyszerűen csak lépj be, írd át a szükséges részt és mentsd el.

Házhozszállítás

Az MPL mellett már a GLS szolgáltatásait is választhatod. Akár házhoz történő kiszállítás, akár a csomagpont megfelelőbb számodra, megrendelésed leadásakor könnyen ki tudod választani a lehetséges átvételi módokat.

Amennyiben bármilyen kérdésed, kérésed merülne fel a termékek, a kiszállítás vagy az oldal átláthatóságával kapcsolatban, kérjük keress minket ügyfélszolálati elérhetőségeink egyikén.

#fill ffffff #2004 2021 arukereso.hu minden jog fenntartva #ügyfélszolgálat kommunikáció #elégedettség a bolttal #bolt #re vonatkozik #vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #vásárlók valós visszajelzései alapján az árukereső megbízható bolt áttekinthetősége #az ár

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Ötrétegű cső átmérője:
16 mm
Ötrétegű cső fajtája:
Szigetelt
Csőszigetelés színe:
FEHÉR
Gyártó:
Unidelta
Min. rendelhető mennyiség:
5 méter
Választható mennyiségek:
5 méter, 10 méter, 15 méter, 20 méter, ...
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!