Vágókorongok fémre

Fém-inox vágókorongok, vagy más néven vágókorongok fémre 115 mm-es, 125 mm-es, 180 mm-es, és 230 mm-es kivitelekben is kaphatóak kínálatunkban. Rendeld meg új flex korong változataidat a számodra megfelelő méretben, a szerszámgépedre illő fajtában, online! Legyen egyszerű a fémek megmunkálása! Bizonyára azért jöttél hozzánk, mert profi szerszámokat keresel, mint ezek a vágó korongok fémhez. Nagyon jó helyen jársz, tekintsd meg a gépi szerszámok ezen változatait ajánlatunkban, vásárolj nálunk!

 

Vágókorongok fémre

 

Kifog rajtad a fémek méretre vágása? Ebben is tudunk segíteni! Weboldalunkon megtalálhatóak a fém vágókorongok, amivel könnyedén darabolhatod a különböző fémeket. Nézz utána, milyen méretben lenne rá szükséged és add le a rendelésed még a mai napon.

 

Flex, vagy sarokcsiszoló vágókorongok fémre

 

A flex egy nagyon sokoldalú szerszámgép, aminek segítségével többféle feladatot el tudunk végezni. Most akkor hogy is hívják, flex vagy sarokcsiszoló? Szerintünk mindegy miként nevezed, hiszen az a lényeg, hogy segítségével meg tudod munkálni, alakítani a különböző anyagokat, attól függően, hogy milyen fejeket, kiegészítőket választasz hozzá.

 

Vágókorongok fémre és egyéb anyagokhoz

 

Léteznek vágókorongok fémhez, de találhatsz kínálatunkban gyémántvágókorongokat is, amelyek a száraz vágásokhoz elengedhetetlenek. Tehát amennyiben gránitot, kerámiát, téglaanyagokat, járdalapokat, vagy akár betont szeretnél alakítani, úgy ezekre a változatokra lesz szükséged. A fém-inox vágókorongok pedig, ahogy a nevük is mutatja, a különböző fém anyagokkal való munkavégzéshez elengedhetetlenek.

 

Mennyire fontos a méret?

 

Itt is a méret a lényeg! A vágókorongok különböző méretben kaphatóak oldalunkon. Nem mindegy ugyanis, hogy melyik géphez milyen méretű kiegészítőt haszálsz. Kisflexekhez a kisebb, nagyflexekhez a nagyobb változatok közül válogathatsz. Tekintsd meg kínálatunkat és válaszd ki a számodra szükségeset!

 

Korog jelölése

 

Vegyünk példának egy vágókorongot, aminek 115x1 mm-es adatai vannak. Ebből az adatból megtudhatjuk mekkora a korong átmérő (115 mm) és az anyag vastagsága (1 mm). Ugye milyen egyszerű?

 

Milyen sarokcsiszolót használsz?

 

Jól tudjuk, hogy 150 mm-es vágó korong befogadásáig egykezes, majd e felett kétkezes sarokcsiszolóról beszélünk. Te melyiket használod éppen?

Jó tanács!

A vágókorongok felhelyezését kihúzott vezetékek mellett végezzük el a baleset megelőzése érdekében!

 

Keresés a Mentool.hu oldalán

 

Próbáltad már az oldal tetején található okos árukereső funkciónkat használni? Vagy jobban szeretsz a kategóriák között kutakodni? Mindkét lehetőség adott számodra! A gyors keresés érdekében ajánljuk a termékkereső menüpontunkat, amit megtalálsz a weboldalunk tetején.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Minden vásárlónk számára adott a hírlevélre való feliratkozás lehetősége. Van e-mail címed? Ha igen, akkor nem kell mást tenned, mint megadni nekünk és mi értesítünk az akcióinkról, új termékek érkezéséről.

 

Ügyfélszolgálat kommunikáció

 

A bolt áttekinthetősége lehetőséget ad számodra, hogy egyszerűen meg tudd találni azokat a termékeket, amire éppen szükséged lehet az otthoni barkácsoláshoz. Mégsem találod a keresett terméket? Elakadtál vásárlás közben? További információk szükségesek egy termékről? Kérjük, keress minket mail formájában, vagy elérsz telefonon is! Az ügyfélszolgálat lelkes munkatársai örömmel válaszolnak minden kérdésedre!