Vastag falú könyökök

Különleges füstcső könyök

Extra házakba extra kiegészítőket! Hidd el, nem csak egy szőnyeg vagy egy lámpa lehet extra, vannak egészen különleges füstcső idomok is! Ilyenek például ezek a vastag falú füstcső könyökök is! De hogy mitől ilyen különlegesek?

  • 2 mm-es acéllemezből készültek
  • 3 darabból állnak össze, amelyek 0-90°-os szögben mozgathatóak
  • rögzítő bilincsek a beállított alakzat rögzítésére
  • tisztítónyílás a gyors és egyszerű ellenőrzésért és takarításért

 


6termék16

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 150 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

10 635 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 160 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

11 511 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 120 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

9 717 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 130 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

10 228 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 200 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

12 694 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 180 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

12 562 Ft/darab
Nincs raktáron