Vastagfalú szűkítők

Ne aggódj, nem feltétlenül kell a teljes rendszert lecserélned! Ha a felismerés, miszerint nem illeszkednek a füstcsöveid a nyár közepén ér, még nincs semmi sem veszve. Ha mindez a tél első szárnypróbálgatásainál történik, bizony már rezeg a léc. ha Ne hagyd az utolsó pillanatra, ha nincs minden rendben a füst elvezető csövek körül! Amennyiben már hónapok óta húzod-halasztod az új csövek beszerzését, akkor MOST jött el ennek az ideje! Mi tudunk valamit! Nem biztos, hogy a teljes rendszert cserélni kell, így akár pénzt is megspórolhatsz. Ha az új kandalló kivezetése nem csatlakoztatható átmérő különbség miatt, vagy a rendszer más pontján szükséges a szűkítés, esetleg rossz méretet vettél, de már nem viheted vissza, akkor is jó megoldás lehet számodra egy megfelelő méretű füstcső szűkítő idom! Vastagfalú füstcsövekhez és idomokhoz válogass kedvedre ebből a kategóriából! 


4termék14

Túl nagy az átmérője a füstcsőnek, amit vásároltál? Segítségre van szükséged az átmérő különbség áthidalásához? Akkor neked valószínűleg egy füstcső szűkítő idomra van szükséged. Ezzel a vastag falú füstcső szűkítővel egyszerűen, gyorsan és a teljes fűtésrendszer lecserélése nélkül megoldódhat a problémád. A füstcső szűkítő lehetővé teszi két különböző rendszerelem gond nélküli egymáshoz csatlakozását. 130mm-ről 120 mm-re szűkítenél? Akkor ez a te terméked!

Raktáron: 1 darab
10 929 Ft/darab
darab

Túl nagy az átmérője a füstcsőnek, amit vásároltál? Segítségre van szükséged az átmérő különbség áthidalásához? Akkor neked valószínűleg egy füstcső szűkítő idomra van szükséged. Ezzel a vastag falú füstcső szűkítővel egyszerűen, gyorsan és a teljes fűtésrendszer lecserélése nélkül megoldódhat a problémád. A füstcső szűkítő lehetővé teszi két különböző rendszerelem gond nélküli egymáshoz csatlakozását. 160 mm-ről 150 mm-re szűkítenél? Akkor ez a te terméked!

Raktáron: 2 darab
10 929 Ft/darab
darab

Túl nagy az átmérője a füstcsőnek, amit vásároltál? Segítségre van szükséged az átmérő különbség áthidalásához? Akkor neked valószínűleg egy füstcső szűkítő idomra van szükséged. Ezzel a vastag falú füstcső szűkítővel egyszerűen, gyorsan és a teljes fűtésrendszer lecserélése nélkül megoldódhat a problémád. A füstcső szűkítő lehetővé teszi két különböző rendszerelem gond nélküli egymáshoz csatlakozását. 150 mm-ről 130 mm-re szűkítenél? Akkor ez a te terméked!

Raktáron: 1 darab
10 929 Ft/darab
darab

Túl nagy az átmérője a füstcsőnek, amit vásároltál? Segítségre van szükséged az átmérő különbség áthidalásához? Akkor neked valószínűleg egy füstcső szűkítő idomra van szükséged. Ezzel a vastag falú füstcső szűkítővel egyszerűen, gyorsan és a teljes fűtésrendszer lecserélése nélkül megoldódhat a problémád. A füstcső szűkítő lehetővé teszi két különböző rendszerelem gond nélküli egymáshoz csatlakozását. 150 mm-ről 120 mm-re szűkítenél? Akkor ez a te terméked!

10 458 Ft/darab
Nincs raktáron