26-20 ötrétegű préselhető szűkített összekötő toldó Unidelta
26-20 ötrétegű préselhető szűkített összekötő toldó Unidelta
4 267 Ft

26-20 ötrétegű préselhető szűkített összekötő toldó Unidelta

4 267 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.04.23
4 267 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.04.23
Saját raktárról, azonnal
6 darab

Nem egyforma a két ötrétegű cső átmérője? Fogalmad sincs, hogyan kapcsolódnak majd össze? Csak semmi pánik! Íme, az Unidelta 26 mm-ről 20 mm-re szűkítő toldó eleme, amellyel könnyen, pontosan és biztonságosan kapcsolhatod össze a különböző méretű csöveket. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Erre is szükséged lehet
Részletek

26-20 ötrétegű préselhető szűkített összekötő toldó Unidelta

Víz- és fűtésszerelés Unidelta ötrétegű csővel

 

Nem véletlen, hogy az 5 rétegű, préselhető cső szinte azonnal a szakemberek kedvence lett. Rendkívül kopásálló, kiváló a hőtűrő képessége, rugalmas és megbízható, könnyen és precízen lehet vele dolgozni. Megjelenése a piacon a víz-, és fűtésszerelést egyszerűbbé, gazdaságosabbá és gyorsabbá tette. A szükséges kiegészítőkkel, mint ezzel az Unidelta toldó idommal együtt pedig olyan rendszert építhetsz be otthonodba, ami kiállja majd az idő próbáját.

 

 

26-20 szűkített toldó ötrétegű press, unidelta

 

Ha a tervezésnél vagy egy rendszer javításánál különböző átmérőjű csövek találkoznak, azok szivárgásmentes összekötését a legegyszerűbben idomok segítségével lehet megoldani. Erre a feladatra a szűkített ötrétegű préselhető összekötő toldó a tökéletes megoldás. A 26 mm átmérőjű ötrétegű csövet 20 mm átmérőjűre szűkíti le.

 

A Press idom lényege, az alfa és az omega

 

Kulcsos ötrétegű idomokat akkor célszerű használni, ha csőrendszereinket falon kívül szeretnénk elhelyezni. Falon belül viszont erősebbek, biztonságosabbak a press technikával kifejlesztett idomok, amelyekkel oldhatatlan kötéseket hozhatunk létre.

A kötés lényege, hogy erős és megbízható legyen, ne tudjon elmozdulni, kimozogni a dilettáció miatt sem. Ezt úgy éri el, hogy speciális présszerszám felhasználásval a press idomot rápérseljük a csőidom acélgyűrű karimájára. A présszerszám használatát érdemes szakemberre bízni, de a szükséges fittingeket bárki be tudja szerezni a szerelés megkezdése előtt. 

 

Hol használjuk a press idomokat?

A press idomokkal való szerelést az ötrétegű csöveknél használjuk, legyen szó fűtési-vagy hűtési rendszerek kiépítéséről vagy éppen vízszerelésről. Ez a szerelési technika a legmodernebb, a kötés pár másodperc alatt elkészül és biztonságos. Falon belül csak ezt a kötési módot ajánljuk, ha nem szeretnél idegeskedni a rendszer sérülése miatt. 

 

 

Fűtésszerelés és vízszerelés

 

A raktáron található termékek között a fűtésszereléshez hasznos kellékeket is találsz. Kezdve az ötrétegű csövektől egészen a szerelésükhöz elengedhetetlen háromágú vagy négyágú kalibrálóig. A fűtésszereléshez számtalan kiegészítő szükséges! Nézz körül oldalunkon és az Unidelta préselhető idomok mellett rendeld meg egyből a kalibrálókat is.

 

A szállítási idő függ a megrendelés időpontjától is. Rendeld meg mielőbb a terméket, amire szükséged van és a lehető leggyorsabban szállítjuk számodra! Mindenki számára jó szívvel ajánljuk a vásárlói fiók létrehozását is, amely a későbbiekben sokkal könnyebbé teszi a megrendelést és a visszakövetést, törzsvásárlói pontok gyűjtését is számodra.
Listázhatod általa kedvenc termékeidet, visszakövetheted korábbi vásárlásaidat, ellenőrizheted törzsvásárlói pontjaidat, de az adataidat is megváltoztathatod egyszerűen és gyorsan.

 

Szállítási, vagy további termék információk érdekében keress minket az ügyfélszogálat elérhetőségei egyikén.

#kommunikáció #bolt áttekinthetősége

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Csatlakozás mérete:
26, 20
Csatlakozó típusa:
Szűkítő
A oldal:
26
B oldal:
20
Technológia:
PRESS
Gyártó:
Unidelta
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Turóczi Vilmos
2023.11.20
Nagyon jó minőségű termék !
Igazolt vásárlás
Turóczi Vilmos
2023.11.20
Jó minőségű termék !
Igazolt vásárlás
Ambrus Tamås
2023.01.07
A megrendelt terméket már következő napon megkaptam hibátlanul.
Igazolt vásárlás
Kiss Tamás
2022.07.16
Jó minőségű termék
Anita - Mentool.hu
2021.09.27
Kedves Antal!

Köszönjük szépen visszajelzésed és értékelésed!
Remek szerelést és jó munkát kívánunk a megvásárolt ötrétegű kulcsos idomokkal!