3,5*16 lemezcsavar süllyesztett fejű
3,5x16 süllyesztett fejű lemezcsavar
3 Ft/darab

3,5x16 süllyesztett fejű lemezcsavar

3,5*16 lemezcsavar süllyesztett fejű
3,5*16 lemezcsavar süllyesztett fejű

Süllyesztett fejű lemezcsavar 3.5*16 milliméteres méretben. IGEN, erre van szükséged műanyag vagy fém lemezek rögzítésénél! Különösen olyan felületeknél, ahol fontos, hogy a csavar ne álljon ki a lemez síkjából.

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (354 darab)
3 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 0,2 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Süllyesztett fejű lemezcsavar 3,5x16 mm

Ha műanyag vagy fém lemezeket kell rögzítenünk, összeillesztenünk, tökéletes választás a süllyesztett fejű lemezcsavar. A süllyesztett fej ott hasznosítható jól, ahol a csavar nem állhat ki a lemez sík felületéből.

 

Kisméretű metrikus lemezcsavar 3.5*16 mm

 

A kisméretű csavarok metrikus horonyozású változata kifejezetten biztonságos rögzítést tesz lehetővé, miközben a felület simaságát a süllyesztett fejű csavar garantálja. Bátran használd látványos felület esetén is, munkád szép, egységes lesz vele.

 

Kötőelemek az igényeidre szabva

 

Webáruházunkban mindig a valós készlet darabszámát láthatod. Ráadásul nálunk nem kell egész készleteket rendelned. Egy darab termék szükséges a munkádhoz? Akkor a kiszállított csomagolás egy kötőelemet rejt majd.

Kínálatunkban megtalálhatóak metrikus és önfúró csavarok és további kapcsolódó termékek. További információk kellenek? Keress minket bátran!

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek