3,5*25 gipszkarton csavar fémhez
3,5x25 fémmenetes gipszkarton csavar
3 Ft/darab

3,5x25 fémmenetes gipszkarton csavar

3,5*25 gipszkarton csavar fémhez
3,5*25 gipszkarton csavar fémhez

25 mm hosszú, 3,5 mm átmérőjű, foszfátozott, sűrű menetes vagy ismertebb nevén fém menetes gipszkarton csavar gipszkartonozási munkálatokhoz. Ellenálló, kiváló minőségű termék, amellyel tartósan rögzíthetsz gipszkarton táblákat, gipszrost vagy cementkötésű fafrogácslapokat fém alapokra.

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-8 munkanap
Rendelhető
Gipszkartoncsavar fajtája
Gipszkartoncsavar átmérője
3 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 0,2 Ft
Mennyiségi kedvezmény
4 000+  darab
-10 %
2,7 Ft/darab
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Gipszkarton csavar – fém menetes termék

 

Az ördög a részletekben rejlik – ahogy a mondás tartja. És ez nagyon igaz a gipszkarton beszerelésre is. Az ideális gipszkarton és megbízható szerszámok kiválasztása mellett legalább ilyen fontos a jó kötőelem, a gipszkarton csavarok kiválasztása is, amelyek majd egy életen át rögzítik a gipszkarton falat.

 

25 mm X 3.5 mm sűrű menetes csavar

 

A gipszkarton csavar vásárlása előtt fel kell mérnünk, hogy milyen anyaghoz rögzítjük a gipszkartonunkat. Ennek függvényében választhatunk fa vagy fém menetes termékek közül. A következő feladat, hogy ideális átmérő mérettel rendelkező és megfelelően hosszú csavart válasszunk. Ha ez mind megvan, egyéb dolgunk nincs, mint megrendelni a szükséges terméket.

 

2,5 cm hosszú gipszkarton fém menetes csavar

 

Van egy remek ajánlatunk számodra! Nálunk nem kell nagy doboz vagy egész csomag mennyiséget rendelned. Ha egy darabra van szükséged, akkor egy darabot rendelsz és garantáltan annyit is szállítunk ki! Számítsd ki, mennyi kötőelem kell majd, rendeld meg, a gyors, precíz és kompromisszumok nélküli kiszolgálást pedig bízd ránk!

Adatok
Gipszkartoncsavar fajtája
Fémhez
Gipszkartoncsavar hossza
25 mm
Gipszkartoncsavar átmérője
3,5 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek