7,5*182mm tokrögzítő csavar
7,5x182mm tokrögzítő csavar
76 Ft/darab

7,5x182mm tokrögzítő csavar

7,5*182mm tokrögzítő csavar
7,5*182mm tokrögzítő csavar

Rögzítsd egyszerűen és gyorsan ablakaidat és ajtóidat akár eltérő anyagú falazatoknál is ezekkel a 7,5*182mm-es tokrögzítő csavar változatokkal! Használhatod őket műanyag, alumínium és fa nyílászáróid rögzítéséhez is. Vásárold meg akár darabos kiszerelésben! 

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (67 darab)
Tokrögzítő csavar átmérője
76 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 3,8 Ft
Mennyiségi kedvezmény
400+  darab
-10 %
68,4 Ft/darab
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

7,5x182mm-es tokrögzítő csavar

A tokrögzítő csavarok nagy segítségedre lesznek akkor, hogy ha nyílászárók beépítését tervezed. A tokrögzítő csavar szinte minden építőanyaghoz használható. 


Legnagyobb előnyük, hogy ezek a tokrögzítő csavar változatok nem deformálódnak el a behajtáskor. A csavartest kialakítás nem okoz feszültséget a nyílászáró keretében, így az nem hasad meg, a tokrögzítő csavar pedig nem deformálódik, törik el.

Felhasználhatod tégla, pórusbeton falnál, de beton és tömör tégla falakhoz is megfelelő választás lehet.


Ablakbeépítő csavar vagy turbó csavar 7,5*182 mm-es méretben

Ablakok és ajtók, azaz nyílászárók beszerelésénél célszerű beszerezni még a munkálatok megkezdése előtt a megfelelő méretű tokrögzítő csavar változatok.


A Mentool.hu oldalunkon akár darabosan is megrendelheted a tokrögzítő csavarjaidat többféle hosszban!

A feszítésmentes rögzítés előnyei remekül érvényesülnek a speciálisan kialakított csavartest behajtásánál. Telepítés közben a tokrögzítő csavarok nem feszítik szét az ajtó és ablakkereteket, azaz lehetővé teszik a feszítésmentes rögzítések létrehozását.


Nyílászárók beépítésére: műanyaghoz, fához és alumíniumhoz is

A tokrögzítő csavar nagy előnye, hogy eltérő anyagú falazatoknál is használható külön eszközök és kiegészítők nélkül. Torx fejű csavarok lévén ezeket a remek kis eszközöket a kínálatunkban kapható Stanley és Milwaukee bitfejekkel, behajtótüskékkel könnyedén tudod telepíteni.

 

A beépítés rendkívül egyszerű. A tokszerkezet a tokrögzítő csavar használatával dübelezés nélkül is könnyen rögzíthető előfúrást követően.

 

A házunkban található ajtók és ablakok alapanyagai rendkívül eltérőek lehetnek. Vásárolhatunk fából, műanyagból, de akár alumíniumból készült nyílászáró változatokat is. A tokrögzítő csavarokon azonban nem fog kifogni egyik sem! A falazathoz való rögzítés, kapcsolás soha nem volt még ennyire egyszerű és gyors, mint a tokrögzítő csavar típusainak köszönhetően!

Adatok
Tokrögzítő csavar átmérője
7,5 mm
Tokrögzítő csavar hossza
182 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek