Belátásgátló - árnyékolóháló GREYTEX szürke 200cm

2 090 Ft/méter
Egységár: 1 045 Ft/m2
Nincs raktáron
Árnyékoló háló szélessége
Árnyékoló háló átláthatatlansága
Árnyékoló háló színe
Zöld
Barna
Szürke
Gyártó
2 090 Ft/méter
Egységár: 1 045 Ft/m2
Nincs raktáron
Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap

200 cm magas UV álló szürke belátásgátló

Zöld helyett szürkére lenne szükséged? Ez sem probléma! Speciális, UV-álló, 90%-os átláthatatlanságú belátásgátló árnyékolóhálódat is megrendelheted online! Csapj le rá most!

Erre is szükséged lehet
Részletek

Belátásgátló - árnyékolóháló

GREYTEX szürke 200cm

Belátásgátló háló szürke színben

Nem szeretnél több százezer forintot költeni egy új kerítésre? Zavar, hogy a szomszédok állandóan leskelődnek? Utcafrontra tennéd a medencét, de nem szeretnél nagy nyilvánosság előtt fürdőzni? Itt a megoldás egyszerre mindegyik problémára! Az árnyékoló háló változatok közül mindenki megtalálhatja a kerítésére, balkonjára, erkélyére színben és méretben illő változatot!

Kerítés takaró háló

Sokszínű felhasználásuk és kedvező áruk teszi őket elengedhetetlenné a legtöbb háztartásban. Felszerelhetjük őket kerítésre, balkonra, erkélyre, de vékonyabb változatait sokan használják a veteményesben is a madarak ellen. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a hőség és a nap káros sugarai ellen is védeni tudja növényeinket, így csökkenthető a kiégés esélye.

 

Az árnyékolóháló változatok sokak számára gyors és remek árú végeredményt jelentenek, amellett, hogy a felszerelése sem ördöngösség. Használhatunk hozzá lágy huzalokat huzalfeszítővel, vagy gyorskötözőket a megfelelő színben.

 

Neked hány tekercsre lenne szükséged? Mérd fel a terepet, számold ki a mennyiségeket és tedd kosaradba azt, amire szükséged van.

Speciális szövési technika

Az árnyékolásra is alkalmas, UV stabilizátorral megerősített speciális szövési technikával létrehozott árnyékoló háló anyag nem foszlik szét vágás esetén sem, és lehetővé teszi, hogy különböző átláthatatlanságú termékeket hozzunk létre belőle. Ennek köszönhetően mindenki kedvére kiválaszthatja, hogy melyik vastagú és átláthatatlanságú szél elleni védelmi háló megfelelő számára.

 

A belátást gátló árnyékoló háló igazán speciálisan van kialakítva. Alján és tetején előre perforált lyukak helyezkednek el, egymástól azonos távolságra. Ezek azok a lyukak, amelyek mentén akár gyorskötözőkkel, akár huzalokkal könnyedén fel tudjuk erősíteni a termékeket a kertben.

 

Minden árnyékolóháló tekercsen 50 méter belátásgátló háló található fajtától függetlenül. Éppen ezért ez a leghosszabb lehetőség, amelyet bontás nélkül rendelkezésére tudunk bocsátani megrendelés esetén.

 

Belátásgátló anyagvastagsága: 160gr/m2

Belátásgátló átláthatatlansága: 90%


---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Árnyékoló háló szélessége:
200 cm
Árnyékoló háló átláthatatlansága:
90 %
Árnyékoló háló színe:
Szürke
Kivitel:
Méterre
Gyártó:
Greytex
Cikkszám:
vmb_05178
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (46 vélemény)
(46)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Ferenczi Ágnes
2024.05.14
Komfortosabb, szebb lett tőle a kert. Elégedett vagyok.
Előnyök: Jó minőség, kedvező ár, korrekt, gyors kiszolgálás.
Igazolt vásárlás
József
2024.04.17
Nagyszerű. Gyors szállítás. Megfelelő áru.
Norbi
2023.12.16
Gyorsak voltak, és rugalmasak!
Igazolt vásárlás
G.
2023.10.14
Színben tökéletesen passzol a korláthoz. A perforációknak köszönhetően könnyen felszerelheő.
Képek:
Belátásgátló - árnyékolóháló GREYTEX szürke 200cm
Belátásgátló - árnyékolóháló GREYTEX szürke 200cm
Igazolt vásárlás
Aranka Zsuzsanna Kónya
2023.09.10
Ez volt a legolcsóbb, és még akció is volt rá.