Belátásgátló - árnyékolóháló LIGHTTEX zöld 150cm
Belátásgátló - árnyékolóháló LIGHTTEX zöld 150cm
639 Ft/méter

Belátásgátló - árnyékolóháló LIGHTTEX zöld 150cm

Belátásgátló - árnyékolóháló LIGHTTEX zöld 150cm
Belátásgátló - árnyékolóháló LIGHTTEX zöld 150cm

150cm, azaz 1,5 méter magas zöld színű többfunkciós belátásgátló háló. 80%-os átláthatatlanságú, szövési sűrűsége 90 gr/m2.

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (12,3 méter)
Árnyékoló háló színe
Árnyékoló háló sűrűsége
639 Ft/méter
Egységár: 426 Ft/m2
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Belátásgátló háló zöld színben

Nem szeretne több százezer forintot költeni egy új kerítésre? Zavarja, hogy a szomszédok állandóan leskelődnek? Utcafrontra tenné a medencéjét, de nem szeretne nagy nyilvánosság előtt fürdőzni? Itt a megoldás egyszerre mindegyik problémára! Az árnyékoló háló változatok közül mindenki megtalálhatja a kerítésére, balkonjára, erkélyére színben és méretben illő változatot!

Kerítés takaró háló

Sokszínű felhasználásuk és kedvező áruk teszi őket elengedhetetlenné a legtöbb háztartásban. Felszerelhetjük őket kerítésre, balkonra, erkélyre, de vékonyabb változatait sokan használják a veteményesben is a madarak ellen. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a hőség és a nap káros sugarai ellen is védeni tudja növényeinket, így csökkenthető a kiégés esélye.

 

Az árnyékolóháló változatok sokak számára gyors és remek árú végeredményt jelentenek, amellett, hogy a felszerelése sem ördöngösség. Használhatunk hozzá lágy huzalokat huzalfeszítővel, vagy gyorskötözőket a megfelelő színben.

 

50 métert vagy 1-et? A kérdés rendkívül egyszerű, mégis sok weboldalon csak és kizárólag teljes tekercses, azaz 50 m-es kiszerelésben lehet megvásárolni a belátásgátló hálókat. Mi ez alól is kivételek vagyunk! Nálunk akár 1 méterre is leadhatja megrendelését!

Speciális szövési technika

Az árnyékolásra is alkalmas, UV stabilizátorral megerősített speciális szövési technikával létrehozott árnyékoló háló anyag nem foszlik szét vágás esetén sem, és lehetővé teszi, hogy különböző átláthatatlanságú termékeket hozzunk létre belőle. Ennek köszönhetően mindenki kedvére kiválaszthatja, hogy melyik vastagú és átláthatatlanságú szél elleni védelmi háló megfelelő számára.

 

A belátást gátló árnyékoló háló igazán speciálisan van kialakítva. Alján és tetején előre perforált lyukak helyezkednek el, egymástól azonos távolságra. Ezek azok a lyukak, amelyek mentén akár gyorskötözőkkel, akár huzalokkal könnyedén fel tudjuk erősíteni a termékeket a kertben.

 

Minden árnyékolóháló tekercsen 50 méter belátásgátló háló található fajtától függetlenül. Éppen ezért ez a leghosszabb lehetőség, amelyet bontás nélkül rendelkezésére tudunk bocsátani megrendelés esetén. Amennyiben ennél rövidebb szakaszra szeretné felszerelni a terméket, úgy mérje le a kívánt hosszt, majd méterre kerekítve rendelje meg weboldalunkon.

 

Belátásgátló anyagvastagsága: 90gr/m2

Belátásgátló átláthatatlansága: 80%

Adatok
Gyártói Cikkszám
LIGHTTEX90
Árnyékoló háló színe
Árnyékoló háló mérete
150 cm
Árnyékoló háló sűrűsége
90 gr/nm
Vissza a főkategóriához
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Anita - Mentool.hu
2021.09.15
Kedves Annamária!

Köszönjük szépen visszajelzésed, és a feltöltött képet is! Nagyon hangulatos lett a kiülő a felszerelt belátásgátlóval! :)

További szép napot, jó munkát kívánunk!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Takács Annamária
2021.09.15
Meg vagyok elégedve a szállítással
Előnyök: -
Hátrányok: -
Képek
_1
Hasonló termékek