Belátásgátló - árnyékolóháló GOLDTEX zöld 150cm
Belátásgátló - árnyékolóháló GOLDTEX zöld 150cm
2 162 Ft

Belátásgátló - árnyékolóháló GOLDTEX zöld 150cm

2 162 Ft/méter
Egységár: 1 441 Ft/m2
méter
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.06.21
Árnyékoló háló szélessége
Árnyékoló háló átláthatatlansága
Árnyékoló háló színe
Zöld
2 162 Ft/méter
Egységár: 1 441 Ft/m2
méter
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.06.21
Saját raktárról, azonnal
43 méter

Belátásgátlás, árnyékolás = goldtex háló

Az árnyékolás és belátásgátlás fontossága nem csak a magánéltre, intimitásra való igényünk miatt szükségszerű, de a nyári időszakban a kellemetlen égési sérülések elkerülésében, a növények és háziállataink megóvása érdekében is létszükségletté válik. A Goldtex árnyékoló háló 95%-os átláthatatlanágával és zöld színével a legtöbb célra gyors és kedvező árú megoldást jelent!

Erre is szükséged lehet
Részletek

Árnyékoló háló goldtex zöld

 

A különböző árnyékoló háló változatok különböző célokra lehetnek megfelelőek, de természetesen mindenki saját maga dönti el, hogy milyen vastag szövésű, milyen színű és milyen magasságú árnyékolóra van szükséges.

A döntés előtt mindenképpen érdemes átgondolni, hogy mi a fő szempont. Árnyékolás, belátásgátlás, a focilabda utcára kerülési lehetőségének csökkentése vagy esetleg az, hogy megakadályozzuk az esetleges törmelék és a por egy részének felfogását építkezéseknél.

Árnyékoló háló 95% átláthatatlansággal = Goldtex árnyékolóháló

Ahogy a neve is mutatja, az árnyékolóhálót leggyakrabban árnyékolásra szokták használni, de számtalan egyéb módon is hasznosíthatjuk. Lefedhetjük vele a medencét, kifeszíthetjük dísznövényeink felett vagy gyors és olcsó tetőt készíthetünk háziállataink kifutója felé belőle. Felszerelhetjük a terasz vagy balkon oldalára, tetejére vagy a tároló ajtajára is, hogy a nyári melegben ne romoljanak meg az ott tárolt élelmiszerek, ne érje őket a Nap hőjéből és fényéből adódó károsodás.

 

Az árnyékoló háló kiválóan alkalmazható függőlegesen felhelyezve belátásgátlásra is. Felhelyezhetjük a kerítésünkre, a teraszunk korlátjára vagy a balkonra is.

 

Építési területek elkerítésére, határolására a vékonyabb, lighttex fantázianevű változatok a legkifizetődőbbek. Olcsóbbak, mégis jól bírják, könnyen alakíthatóak és felhelyezhetőek.

 

Helyezd fel ezeket a remek termékeket függőlegesen árnyékoló jelleggel vagy kerítésszerűen kihelyezve belátás korlátozására, biztos, hogy nem fogsz csalódni. Könnyen szerelhető és tisztítható anyag, amely UV stabilizátorok hozzáadásával, speciális szövési technológiával készült háló kiválóan alkalmazható lakóterületek, telkek, teraszok, játszóterek, kertek, sportpályák és építési területek elkerítésére.

 

Nagy szakítószilárdságú, vágás után sem bomlik és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. Kell ennél több? Rendeld meg és szereld fel alábbi tájékoztatónk alapján.

Az árnyékoló háló felszerelése

  1. Válaszd ki a számodra megfelelő színt, méretet és hosszt.
  2. Ha még a rögzítésen nem gondolkoztál, akkor nézz körül kábelkötegelőink, drótjaink között is, hogy kiválaszd a felszerelés helyéhez leginkább illeszkedő megoldást.
  3. Vedd át a csomagot és bontsd ki.
  4. Terítsd ki a felszerelendő terület előtt a hálót és állítsd be a megfelelő szögbe. Amennyiben további méretre igazítás szükséges, tedd meg egy éles olló segítségével.
  5. Fűzd át a drótot, kötegelőt az árnyékoló háló alján és tetején található perforációkon és erősítsd hozzá a kersítéshez, balkonhoz, egyéb rögzítésre szolgáló eszközhöz.
  6. Vágd le a kötözőeszközök végét, hogy még szebb legyen a végeredmény.
  7. Kész is vagy! Gratulálunk!
  8. Ha kedved tartja küldj számunkra képet a felszerelt Goldtex árnyékolóról!

 

Az árnyékolóháló anyagvastagsága: 230 gr/nm2

A Goldtex belátásgátló háló magassága: 150 cm, azaz 1,5 méter

Egy tekercs hossza 50 méter, azaz ennyit tudunk vágás nélkül biztosítani megrendelés esetén.

 

Méretre szabása egyszerű vágás által elérhető. Csak mérje le pontosan a felszerelés helyéül szolgáló felületet és alakítsa hozzá megfelelő méretre az árnyékoló hálót. Természetesen ha nem vagy annyira biztos a dolgodban, akkor fodítva is dolgozhatsz. Kezdd el felszerelni az árnyékoló hálót a területre és a felhelyezést követően vágd le a kilógó, nem odaillő darabokat.

 

Minden jog fenntartva! (2021)

#termék uv állóságára #amely a kerítésen történő alkalmazásra is lett kifejlesztve #belátásgátló háló

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Árnyékoló háló szélessége:
150 cm
Árnyékoló háló átláthatatlansága:
95 %
Árnyékoló háló színe:
Zöld
Kivitel:
Méterre
Gyártó:
Goldtex
Cikkszám:
vmb_05179
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (46 vélemény)
(46)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Ferenczi Ágnes
2024.05.14
Komfortosabb, szebb lett tőle a kert. Elégedett vagyok.
Előnyök: Jó minőség, kedvező ár, korrekt, gyors kiszolgálás.
Igazolt vásárlás
József
2024.04.17
Nagyszerű. Gyors szállítás. Megfelelő áru.
Norbi
2023.12.16
Gyorsak voltak, és rugalmasak!
Igazolt vásárlás
G.
2023.10.14
Színben tökéletesen passzol a korláthoz. A perforációknak köszönhetően könnyen felszerelheő.
Képek:
Belátásgátló - árnyékolóháló GOLDTEX zöld 150cm
Belátásgátló - árnyékolóháló GOLDTEX zöld 150cm
Igazolt vásárlás
Aranka Zsuzsanna Kónya
2023.09.10
Ez volt a legolcsóbb, és még akció is volt rá.