Falhüvelyek

Festetlen, alumíniumból készült, szimpla falú falhüvelyek, amelyeket megvásárolhatsz Te is online! Nálunk nem számít a nyitvartási idő, akár otthonról, akár a dugóban ülve, akár reggel 6-kor, vagy hajnali 3-kor is leadhatod megrendelésed online, néhány kattintással! Ne feledd, megrendelés előtt nézd át a kosaradban található termékeket! Amennyiben valamelyikből nem áll rendelkezésünkre raktárunkban az általad megrendelni kívánt mennyiség, úgy csillaggal jelöljük. Ebben az esetben a szállítás hosszabb időt vehet igénybe, átlagosan 2-6 munkanap! Kövess minket Facebookon és Instagramon is az újdonságokért! 


4termék14

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 120 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron (11 darab)
1 426 Ft/darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 105 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron (3 darab)
1 345 Ft/darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 130 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron (4 darab)
1 631 Ft/darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 150 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron (3 darab)
1 761 Ft/darab
Szűrés
Füstcső átmérő
 (mm)
105 mm - 150 mm
Termék státusza