Falhüvelyek

Amennyiben összeállítottad a füstcsöveket és idomokat, akkor már csak egy megfelelő méretű falhüvelyre van szükséged a kéménybe való bekötéshez. Ezek a szimpla falú falhüvelyek egyszerű bekötést tesznek lehetővé a kéménybe, megvásárlásuk pedig gyors és kényelmes, hiszen online is elintézhető! Lássuk is a szükséges lépéseket!
1. Helyezd a talicskába a falhüvelyt a szükséges átmérőben!
2. Válaszd ki hozzá a további füstcsöveket és idomokat, ha még nem rendelted meg őket korábban!
3. Kattints a talicskára és véglegesítsd megrendelésed regisztrációval, vagy az adataid megadásával! 
4. Várd a visszaigazoló e-mailt, majd a futárszolgálatot! 


4termék14

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 120 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 2 darab
1 426 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 105 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 3 darab
1 345 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 130 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 4 darab
1 631 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 150 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 2 darab
1 761 Ft/darab
darab