Fázisceruzák

A fesztülségvizsgálókat ma már a legtöbb ember csak fázisceruza néven ismeri. Egyszerű, kedvező árú eszköz, amely sok kellemetlenségtől tud megkímélni minden használót! Ha a gyerekek állandóan megtörik a karácsonyfa fényfüzért, ha nem vennél teljesen új kábeleket, akkor ezekkel a praktikus fáziskeresőkkel könnyen megtalálhatod a hiba forrását! 


3termék13

14 cm-es fázisceruza, vagy más néven fáziskereső ceruza. Vásárold meg online barkácsboltunk kínálatából ezt a hibakereső eszközt, és könnyítsd meg az életed nem csak villanyszerelési munkák során, de a háztartási barkácsolások, elektromos eszköz bekötések esetében is! 

Raktáron (1 darab)
328 Ft/darab

Speciálisabb fázisceruzát keresel? Akkor ezt az EMOS VT-120-as modellt neked találták ki! Könnyen megtalálhatod vele a rövidzárlatot és az áramforrás polaritását is meghatározhatod.  Rendeld meg online barkácsboltunk kínálatából, egyszerűen!

Raktáron (7 darab)
1 210 Ft/darab

19 cm-es fázisceruza, vagy más néven fáziskereső ceruza. Vásárold meg online barkácsboltunk kínálatából ezt a hibakereső eszközt, és könnyítsd meg az életed nem csak villanyszerelési munkák során, de a háztartási barkácsolások, elektromos eszköz bekötések esetében is! 

Rendelhető
471 Ft/darab