Fekete kályhacső szűkítők

Mire való a kályhacső szűkítő? Ahogy neve is mutatja két különböző átmérőjű füstcsövet vagy idomot köthetünk össze vele, azaz áthidalhatjuk a méretekből adódó eltéréseket. Hasznos lehet új eszközök telepítésénél, beépítésénél, régebben vásárolt, már nem gyártott idomok csatolásának megoldásához is. Áthidalhatsz velük kisebb különbségeket (pl. 120 mm-re szűkíthetsz 130 mm-ről), de akár nagyobb eltéréseket is (120 mm-re szűkíthetsz 150 mm-es csöveket).


5termék15

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 120 milliméterről 105 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Raktáron: 7 darab
4 213 Ft/darab
darab

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 150 milliméterről 120 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Raktáron: 4 darab
4 624 Ft/darab
darab

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 130 milliméterről 120 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Raktáron: 9 darab
4 296 Ft/darab
darab

Kicsi az átmérője a meglévő füstcsőnek? Miért cserélnéd ki, ha van megoldás arra, hogy tovább használd? Sokan vannak, akik a füstcső átmérője miatt küszködnek, nem volt otthon füstcső bővítőjük és a Mentool lett a jótevőjük! Segítségedre lesz ez a füstcső bővítő, ami 120 mm-ről 130 mm-re bővít. Rendeld meg ezt a nagyszerű terméket otthonról, néhány kattintással!

Raktáron: 2 darab
4 098 Ft/darab
darab

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 150 milliméterről 130 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Raktáron: 1 darab
4 319 Ft/darab
darab