Fekete szélkakasok

A klasszikus, csak a szél irányát mutató szélkakasok helyett választhatsz már sokkal praktikusabb és hasznosabb darabot is! Mire is jó egy szélkakas, miért éri meg beszerezni neked is egyet?

  • megóvhatja kéményed a beázástól
  • önbeállós, azaz a szél irányába fordul automatikusan, ezzel segítve a füstgáz áramlását
  • időtálló kialakítás 
  • megakadályozza a füstgáz szél okozta visszaáramlását
  • növeli a huzatot, ezzel együtt a begyújtás gyorsaságát 
  • csökkentheti a füstszagot

 


3termék13

A Mentoolra kéne menni, pulykakakast kéne venni… Vagy inkább egy modern szélkakast? Ez utóbbi 120 mm-es átmérőben is kapható nálunk, megvédi kéményedet a beázástól, a szélvihar okozta füst visszanyomulástól. Fokozza a huzatot, eredményesebben vezeti el a füstgázt, ezáltal biztonságosabbá teszi a fűtést.

Raktáron: 1 darab
16 765 Ft/darab
darab

A Mentoolra kéne menni, pulykakakast kéne venni… Vagy inkább egy modern szélkakast? Ez utóbbi 150 mm-es átmérővel is megvédi kéményedet a beázástól, a szélvihar okozta füst visszanyomulástól. Fokozza a huzatot, eredményesebben vezeti el a füstgázt, ezáltal biztonságosabbá teszi a fűtést.

Raktáron: 1 darab
19 407 Ft/darab
darab

A Mentoolra kéne menni, pulykakakast kéne venni… Vagy inkább egy modern szélkakast? Ez utóbbi megvédi kéményedet a beázástól, a szélvihar okozta füst visszanyomulástól, fokozza a huzatot, eredményesebben vezeti el a füstgázt, ezáltal biztonságosabbá teszi a fűtést.

16 485 Ft/darab
Nincs raktáron