Fényforrások

A lámpák már évszázadok óta életünk szerves részei. Velünk voltak amikor kijutott az első ember az űrbe, velünk voltak, amikor megszülettünk, az iskolapadban, az esküvőkön és életünk minden fontos pillanatában. A lámpák és izzók már régebb óta léteznek, mint a Földön bármelyikünk, bár a folytonos változásban sokat fejlődtek az évszázadok alatt. A fejlődésük során nőtt a teljesítmény, az élettartam, csökkent a kibocsátott hő és vele a felületi hőmérséklet, de jelentős változás történt abban is, hogy miként használják fel a rendelkezésükre álló energiát.

A fényforrások modern, mindenki által kedvelt változatai pedig már online is elérhetőek, megrendelésük nem tart tovább néhány kattintásnál!

Fényforrások

Nincsen háztartás lámpa nélkül, lámpa pedig nincs izzó nélkül. Régen természetesen a hagyományos izzó változatok voltak az elterjedtek mind az ipari, mind az otthoni felhasználásban, ám ezeket a törvényi szabályozások és a technológia fejlesztésével hamar kiszorították a különböző elektromos, nagyobb teljesítmény, fénykibocsátás és fényhasznosítás védjegyeivé váló LED izzók, fénycsövek, valamint a speciális izzó változatok.


Hagyományos izzó - rezgésálló villanykörte

A fényforrások áttekintésében talán az egyik legismertebb képviselők a hagyományos izzók, amelyeket rezgésálló villanykörte néven is ismerhetsz. Ezek az iparban használt világítás fajták nevüket onnan kapták, hogy az ipari rezgéseket jól tolerálják, amelyekért a több ponton való felfüggesztett szálak gondoskodnak. Otthonainkba azonban nem ezek a megfelelő választások, nem ajánlják őket a szakemberek sem.

Amennyiben élettereink megvilágításához keresünk megfelelő fényforrás fajtákat érdemes körülnézni a spot, a led izzók között!


Spot izzó

A spot izzók többféle változatban is megtalálhatóak kínálatunkban. Egyik fajtájukban hagyományos volfrámszál biztosítja a fényt. A speciálisabb spot izzókban az izzószál helyét felváltotta a led, amely fényforrás így sokkal hatékonyabban, kisebb elektromos fogyasztással és hosszabb élettartammal rendelkezik.


LED izzó

Mindenkinek, akinek fontos az energia hatékonyság, az izzók hosszú élettartama, a magasabb minőség, a kibocsátott fény színe a legjobb és legmodernebb változatú fényforrások megvásárlását javasoljuk, amelyeket kétségkívül a LED fényforrások.

Ezek a fényforrások már egyből maximális fényerőt bocsátanak ki, nincs bemelegedési idő, nincs vibrálás, nincs hőtermelés a működésük közben. A sugárzás egyenletes, a nap bármely szakaszában jó szolgálatot tesz.

A világítás során nem termelődik szén-dioxid, éppen ezért a fényforrás nem csak gazdaságosabb (hosszabb távon használható), hanem egészségesebb is, mint hagyományos társai.


A fény a lelke mindennek

Sőt! A LED izzók esetében kiválaszthatod a számodra megfelelő színhőmérséklet változatot is! Ezeknél a fényforrásoknál tehetjük meg először azt, hogy kiválaszthatjuk milyen fénye legyen a fürdőszobának, konyhának, hálószobának vagy nappalinak. Nem, itt nem a különleges extrém piros, kék, vagy zöld színekre kell gondolni, hanem a mindennapi életben is használható és tökéletesen alkalmazható fény tartományban található színekre.

Ilyenek lehetnek a hideg fehér, a meleg fehér, sárgás árnyalatok és a kékes fényű izzók is.


Raktárról megrendelhető termékek

A fűtésszerelés kategória alatt megtalálhatod a fényforrások és egyéb világítás kiegészítők kategóriák besorolásait is. Kattints mindig a megfelelő, számodra releváns tartalomra, hogy eljuthass a keresett termékekhez.

Válogatás közben oldalunkon minden esetben jól láthatod, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle. Bizonyos esetekben a mennyiségek eltérhetnek, vagy nem nem biztos, hogy egy hosszban tudjuk biztosítani a termék kiszállítását. Ezekben az esetekben amint lehetőségünk van rá értesítjük megrendelőinket a lehetőségekről, további tudnivalókról.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak. Hosszabb idejű készlethiány esetén is igyekszünk mindig a lehető leggyorsabb és legpontosabb információk birtokába kerülni és eljuttatni azokat vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után kedvezményeket kaphatnak, valamint további előnyöket is élvezhetnek.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása érdekében cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#kompakt fénycső #led #led izzó #hagyományos izzó #higany #szabad #elő #általános #függ #létrejövő #áram &gyakran #világít #magasabb #fényét #foglalat #fényét #például #teljesen #függ #philips #sugárzást #magas #anyag #halogén #energia #fehér #két #alapján #élettartama #óra #segítségével #budapest #alacsony #kompakt fénycső #fényforrások #kis #látható #hatására #fényáram #fénye #látható #kis #miatt #sugárzás #miatt #fény