Popszegecshúzó fogók

Popszegecses szerelésnél bizony nem árt előre gondolkozni. Milyen fejjel vásárold? Mekkora méretben? Milyen darabszámban? De ez még nem minden! Sajnos vagy nem sajnos más, általában otthon megtalálható szerszámokkal a popszegecs nem lesz telepíthető. Éppen ezért javasoljuk, hogy amennyiben a popszegecseket már kiválasztottad, úgy semmiképpen se feledkezz meg a hozzájuk készült, többféle változatban elérhető popszegecshúzó fogó megrendeléséről sem! 


2termék12

Volt már szegecses bőrkabátod? A legtöbben a szegecseket csak ezekről a ruhadarabokról ismertjük, de nem árt, ha lemezek szerelésénél megbarátkozol a popszegecsek különböző változataival is. Ha megvannak a csőszegecsek, akkor már csak egy, a telepítéshez nélkülözhetetlen popszegecs fogó változatra lesz szükséged. Rendeld meg még ma és a lehető leghamarabb szállítjuk Neked!

Raktáron: 2 darab
2 935 Ft/darab
darab

A popszegecsnek sajnos semmi köze a pop zenei műfajhoz, de használata éppolyan könnyed lehet ezzel a kétkaros popszegecs húzó eszközzel, mint egy nyári dallam. A kézi szerszámok között válogatva sokszor nehéz eldönteni, hogy ponotsan mire lesz szükségünk a következő időszakban. Ezért javasoljuk, hogy amennyiben lemezekkel kívánsz dolgozni, jó előre vásárold meg az ahhoz szükséges popszegecseket és fogókat is! A nálunk kapható kétkezes popszegecshúzó fogóval könnyebb lesz a mindennapi munkád, olcsón és gyorsan dolgozhatsz vele.

Raktáron: 3 darab
6 811 Ft/darab
darab