Gégecsövek ötrétegű csőhöz

Ötrétegű cső szerelés

A gégecsövekkel általában a villanyszerelés és vezetékezés kapcsán találkozhatunk. Feladatuk a kábelek védelme és a falazatban való megfelelő elhelyezése. Ezeket a fajta gégecsöveket azonban nem szabad összekeverni az ötrétegű csövekhez használható gégecső változatokkal. Az ötrétegű csövek szereléséhez használható gégecső változatok piros és kék színben, többféle méretben megrendelhetőek oldalunkon!


1termék 11

Gégecsövek ötrétegű csőhöz

Az ötrétegű csövekkel való munkavégzés nagyan megkönnyíthati már életünket a régi kialakítású, nehezebben szerelhető és több fittinget igénylő csőrendszerek kialakításánál. Mindazonáltal nem árt tudni a szerelés vagy az építkezés, felújítás megkezdése előtt, hogy pontosan mire is van szükségünk. A szerelővel, kivitelezővel egyeztetve ezek után saját magad is meg tudod rendelni a szükséges gégecsöveket, így akár spórolhatsz is az alapanyagok beszerzésén!

 

Ötrétegű cső

 

Az ötrétegű csövek szerelése és telepítése ma már szinte rutinmunkának számít a vízszerelők és fűtésszerelők körében. Elterjedésüket sokszínű felhasználási lehetőségeik, egyszerű szerelésük és hosszú távú tartósságuk is indokolja.

A csőhálózat kialakításánál azonban nem csak a megfelelő fittingek, idomok és segédszerszámok kiválasztására kell gondolnunk, hanem a telepítés és azt követő falazás során keletkező munkafolyamatokra is.

Csakúgy, mint a vezetékek elvezetésére szolgáló gégecsövek esetében, úgy az ötrétegű csövekhez használatos változatokban is a nevüket is adó termékek kerülnek elvezetésre.

A gégecsövek előnye, hogy szigeteletlen ötrétegű csöveknél egy plusz védőréteggel látjuk el őket, amelyek az esetlegesen fellépő dilettációs mozgások esetén és a burkolatok, vakolatok felhelyezésénél is megvédi a csöveket a károsodástól.

Ezzel a módszerrel kiküszöbölhetjük az esetlegesen, hőtágulás okozta mozgás miatt fellépő problémákat. A csöveket mindig egy mérettel nagyob gégecsőbe helyezzük el.


Raktáron található termék

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Oldalunkon mindig láthatod, hogy az adott termékből éppen mennyi található meg raktárunkban a keresés pillanatában. Ez nem azt jelenti, hogy ha két óra vagy két nap múlva visszajössz a szám nem változik, hiszen szerencsére sok vásárlónk van és sokan keresik termékeinket. Éppen ezért amennyiben szükséged van van lesz a különböző kategóriák alatt található termékek valamelyikére megéri időben megvásárolni.

Amennyiben bármilyen további információ szükséges számodra a bolt áttekinthetősége, ügyfélszolgálat kommunikáció, termékek, szállítási idő kapcsán kérjük, keress minket bizalommal.

Gyors információk szükségessége esetén hívj minket telefonon vagy írj nekünk az oldalunkon található chat funkción keresztül.

Minden jog fenntartva!

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #elégedettség a bolttal #2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #méter #belépés #fill ffffff #kft #mail #víz #100 #copyright