Falhüvelyek

Mire jó a falhüvely? Feltetted már magadnak ezt a kérdés? Tudod is a választ? Ha igen, akkor azért, ha nem akkor azért biztosak vagyunk benne, hogy neked is szükséged lesz rá fűtőberendezésed bekötéséhez. A falhüvely feladata, hogy a falon keresztül összekapcsolja a füstcső rendszer beltéri egységeit a kivezető nyílással, azaz a kéménnyel. A falhüvelyek, ahogy nevük is mutatja a falba helyezhetőek be és többféle átmérőben és kialakításban megtalálhatók webshopunkban. Amennyiben fűtőberendezéseidhez a dupla falú falhüvelyek túl robosztusak, nem férnek be a számukra kialakított lyukba vagy egyszerűen feleslegesek, akkor a kistestvérük, azaz a vékonyfalú, natúr színű falhüvely változatok lesznek számodra a megfelelő választások. Rendeld meg őket valós raktárkészletből


4termék14

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 120 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 2 darab
1 426 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 105 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 3 darab
1 345 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 130 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 4 darab
1 631 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 150 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 2 darab
1 761 Ft/darab
darab