6x100 önmetsző facsavar süllyeszett T30 fejjel
6x100 önmetsző facsavar süllyeszett T30 fejjel
50 Ft/darab

6x100 önmetsző facsavar süllyeszett T30 fejjel

6x100 önmetsző facsavar süllyeszett T30 fejjel
6x100 önmetsző facsavar süllyeszett T30 fejjel

6*100 mm-es torx fejű facsavar, amely kiváló választás a nehezen hozzáférhető helyeken történő erős rögzítéshez. Egyszerű behajtás, akár darabos megrendelés! is. 

Várható kiszállítás
2021.12.06
Raktáron   (300 darab)
Holz facsavar átmérője
50 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 2,5 Ft
Mennyiségi kedvezmény
400+  darab
-10 %
45 Ft/darab
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Torx fejű csavar vágóéllel

A torx, vagy más néven holz facsavarok igazán különlegesek a maguk nemében. Ezek a csavarok sok olyan jó tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek más kötőelemekben külön-külön megtalálhatóak. A torx behajtású süllyesztett fej mellé önmetsző, speciális vágóéllel ellátott csavartestet kapott. A fej kialakítása miatt ezek a csavarok könnyen használhatóak nehezen hozzáférhető helyeken is. Speciális vágó élét spirális maróbordák és furatbővítő egészíti ki, ezek a specifikációk biztosítják az erős rögzítést speciális körülmények között is.

Ez a torx faforgácslap csavar nyugodt szívvel használható kemény fákhoz is, nem okoz gondot neki az akác sem. Kiképzése és felépítése megkönnyíti a behajtást, így a csavartestet és a behajtáshoz használatos szerszámot is megkíméli az erős igénybevételtől, így azok hosszabb távon lesznek használhatóak.

Torx csavar

A szerkezetépítő facsavarral ellentétben ennek a facsavar típusnak a feje süllyesztett behajtást tesz lehetővé. Becsavarás után így a teljes csavartest és a fej is az anyag síkjával egy színben helyezkedik majd el, egyik része sem áll ki a faanyagból. A stabil tartás mellett így védelmet biztosít az esetleges sérülések ellen is.

A csavarozás alapja a telepítéshez szükséges megfelelő szerszámok kiválasztása is. Éppen ezért soha ne használjon a csavar fejéhez nem, vagy nem jól illeszkedő behajtó fejet. A rossz, vagy eltérő illeszkedés roncsolhatja mind a behajtó szerszám, mint a kötőelem felületét.

Adatok
Holz facsavar átmérője
6 mm
Holz facsavar hossza
100 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!