Érvéghüvely fogók

Hiányoznak még szerszámos ládádból az érvéghüvely fogók? Orvosold! Tájékozódj a termékről, olvasd el leírásunkat, szerezd be könnyedén ezt a remek kézi szerszámot tőlünk! Rendelj és fizess, majd használd egészséggel!
Ha nem tudod, hogy pontosan mire lehet használni ezeket a remek szerszámokat, akkor most lerántjuk a leplet a titokról! Az érvéghüvely fogókat, vagy más néven érvéghüvely összenyomó fogókat, érvéghüvely préseket elektromos érvégződések, kábelvégek vagy érvéghüvelyek préselésére használhatod.


1termék 11

Érvéghüvely fogók?! IGEN!

 

Á, ne ijedj meg, az érvéghüvely fogó nem egy sebészeti szerszám! Sokkal inkább kábelekkel való munka során veheted hasznát villanyszerelés vagy autóvillamossági szerelés során. Akármelyik műveletre is keresed a jó szerszámot, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Amit az érvéghüvely fogó termék kapcsán tudni érdemes

 

Mindenképpen jó, ha van a szerszámos ládában egy ilyen kézi szerszám, hiszen soha nem tudhatod, mikor lehet rá szükség. Ennek a fogónak köszönhetően ugyanis egy ráfogással könnyedén rápréselheted a különböző kábelekre a megfelelő végeket. A prés hatszög profilban présel.

 

Biztonságos munkavégzés az érvéghüvely fogóval

 

Amikor az ember elektromossággal dolgozik, kiemelten fontos a biztonság. Ilyenkor kizárólag megbízható, biztonságiszerszámok segítségével dolgozzunk! Az ajánlatban szereplő termékek segítségével ugyanis szigetelt és nem szigetelt kábelekkel is dolgozhatunk egyes és iker érvéghüvelyekkel.

 

Fogók, kézi szerszámok

 

Természetesen a Mentool.hu oldal kínálatából! Amennyiben további termékek, például kombinált fogó beszerzését tervezed, érdemes jól szétnézni a kategóriák között, mert ha egy vásárlás során szerzed be a szükséges termékeket, akkor egyben ki is szállítjuk, így gyorsabban és mindössze egy szállítási díj megfizetése mellett juthatsz a csomagodhoz. Ugye, jól hangzik?

 

Hogyan kerül kosárba a termék?

 

Akár a kategóriák között szörfölve, akár a kereső mezőbe írva, majd a nagyító (szűrés) gombra nyomva is megtalálhatod az óhajtott termékeket. Mindig törekszünk arra, hogy az egyes termékek adatlapján rendelkezésedre álljanak a műszaki adatok (pl. gyártó, méretek, cikkszám), illetve az is, hogy a raktáron hány darab érhető el pillanatnyilag belőlük. Ezen általános információk alapján megtervezheted vásárlásodat, munkádat.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

 

Miért? Mert nemcsak első kézből értesülhetsz a legújabb top termékek érkezéséről és a vezető akcióinkról, hanem időről-időre meglepünk majd személyes, kizárólag a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is. A feliratkozás ingyenes!

 

Kapcsolat

 

Kérdeznél még valamely termékkel vagy a kosár használatával kapcsolatban? Nem megy a belépés a vásárlói fiókba, mert elveszett a jelszó? Fordulj hozzánk bizalommal! Ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig állnak rendelkezésedre. A Mentool.hu iroda mail címe: ugyfelszolgalat@mentool.hu, telefon száma pedig: +36706358665.

Minden jog fenntartva 2023!