Kábelvágó fogók

Fedezd fel a fogók különleges változatait, a kábelek és vezetékek tökéletes, elmozdulásmentes vágásához, darabolásához és méretre igazításához kifejlesztett kábelvágó fogókat. Akár napi munkára, akár időszakosan lenne szükséged profi segítségre, ezek a kézi szerszámok nem fognak cserben hagyni! Rendeld meg őket online, néhány kattintással és dolgozz velük akár már másnap!


18termék 118

Kábelvágó fogók

A kábelvágó fogó csakúgy, mint sok más fogó és kézi szerszám már a nevével elárulja, hogy mire való, milyen feladatokhoz felhasználható. A jól megválasztott kábelvágó fogó feladata, hogy pontosan, a vezeték és a vezetéket borító szigetelés roncsolása nélkül darabolja a munkadarabot.

A vezetékek méretre vágása, darabolása és összekötése nem feltétlenül igényel nagy előképzettséget, de a nagy munka előtt mindenképpen egyeztessünk szakemberrel (ha nem mi fogjuk telepíteni, behúzni azokat), hogy milyen méretekre, fajtákra van szükség a projekt kapcsán.

Az előkészítésnél talán az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, hogy nem a megfelelő szerszámot választjuk ki eszköztárunkból. Ha barkács módszerekkel vagy ollókkal, késekkel próbálunk nekiesni a vezetékeknek azok szakadhatnak, törhetnek, vagy akár olyan mértékben károsodhatnak, amely a későbbi munkát megnehezíti. Hogy miért? Ez valószínűleg senkinek nem lesz meglepetés, a hosszú távon jól működő elektromos vezetékek hossza, minősége mellett a vágások színvonala is fontos szempont.

 

Kábelvágó fogó nem csak szakembereknek

 

A kábelvágó fogókra nem csak szakmunkákhoz lehet szükségünk. A felújítók és építkezők ezt már jól tudják, de hidd el, neked is biztos, hogy jól jöhet, akár a mindennapokban is.

Ha te sem szeretnél aggódni a mindennapokban, akkor a kábelvágó fogók neked megfelelő változatát megéri beszerezni online szerszám webáruházunkból.

A YATO és Milwaukee kábelvágók profi szerszámok pontos munkavégzésre tervezve. Akár általános, otthoni feladathoz, akár mindennapi kábelvágáshoz választod, nem fogsz csalódni bennük. Sőt, akár szigetelt és blankolóval felszerelt darabokat is választhatsz. Nézz körül közöttük!

 

Üres még a kosár? Raktáron található a termék?

 

Ne hagyd, hogy így is maradjon! Nálunk mindig láthatod, hogy egy-egy termék milyen darabszámban, hosszban található még a rendelés leadásának pillanatában raktárunkban. Éppen ezért, amennyiben megfelelő számodra a darabszám vagy méter hossz, nem éri meg sokáig várni, ez ugyanis a beérkező megrendelések függvényében akár percenként is változhat.

Böngéssz a kategóriák között, amennyiben azonban ott nem találod meg a megfelelő terméket, használhatod okos keresőnket is. A termékkategóriákon belül vedd igénybe a szűrés funkciót is, így néhány kattintással szűkítheted a termékek körét a kívánt nagyságra.

Amennyiben további információk szükségesek számodra a rendelés leadásához, a fizetéshez vagy kérdésed lenne egy-egy termék kapcsán, úgy a leírások lehetnek segítségedre. Ha ott sem találsz választ kérjük, keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeinken, emailben vagy telefonon is.

#2022 #490 #190 #790 #590 #890 #990 #KFT #5 790 #8 00 #MINDEN JOG FENNTARTVA #NEO #KOSÁRBA