Dupla falú falhüvelyek

Kéménybe vele! Ezek a 2 mm vastagságú festetlen füstcső bekötő idomok lesznek a segítségedre akkor, amikor a füstelvezető rendszereidet össze szeretnéd kapcsolni a kéménnyel. A dupla falú falhüvely egy remek befektetés, hiszen a nehezebb, vastagfalú füstcsövek és idomok erősebb tartást kívánnak meg, mint vékonyabb társaik már csak a súlyukból kifolyólag is. Ebben segít számodra ez a falhüvely változat, amelyet több méretben is beszerezhetsz online barkácsboltunk kínálatából. A füstcsövek és idomok ennél a falhüvelynél nem kívülre vagy belülre kerülnek, hanem a falhüvely két fala közé. Biztosan tartja a füst elvezető csöveket és remek csatlakozást jelent a kéménybe való bekötéshez! 


6termék16

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 20 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Raktáron: 1 darab
3 743 Ft/darab
darab

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 16 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Raktáron: 1 darab
3 743 Ft/darab
darab

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 18 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Raktáron: 1 darab
3 743 Ft/darab
darab

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 15 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

3 743 Ft/darab
Nincs raktáron

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 12 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

3 459 Ft/darab
Nincs raktáron

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 13 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

3 647 Ft/darab
Nincs raktáron