Fázisceruzák

A feszültség vizsgálására alkalmas speciális csavarhúzók, fázisceruzák a villanyszerelési munkálatok, a villanyszerelők legfőbb társai, kiegészítői. Nem csak szakmunkára ajánljuk ezeket a kedvező árú, kis helyet foglaló, remek kis eszközöket, hanem minden háztartásban jó szolgálatot tesznek! Sosem tudhatod, mikor lehet rá szükséged! Vásárold meg online, gyorsan és egyszerűen további villanyszerelési eszközeiddel együtt!


3termék13

19 cm-es fázisceruza, vagy más néven fáziskereső ceruza. Vásárold meg online barkácsboltunk kínálatából ezt a hibakereső eszközt, és könnyítsd meg az életed nem csak villanyszerelési munkák során, de a háztartási barkácsolások, elektromos eszköz bekötések esetében is! 

Raktáron: 4 darab
396 Ft/darab
darab

14 cm-es fázisceruza, vagy más néven fáziskereső ceruza. Vásárold meg online barkácsboltunk kínálatából ezt a hibakereső eszközt, és könnyítsd meg az életed nem csak villanyszerelési munkák során, de a háztartási barkácsolások, elektromos eszköz bekötések esetében is! 

Raktáron: 10 darab
427 Ft/darab
darab

Speciálisabb fázisceruzát keresel? Akkor ezt az EMOS VT-120-as modellt neked találták ki! Könnyen megtalálhatod vele a rövidzárlatot és az áramforrás polaritását is meghatározhatod.  Rendeld meg online barkácsboltunk kínálatából, egyszerűen!

Raktáron: 18 darab
1 500 Ft/darab
darab