Fogyasztásmérők

Fogyasztásmérés egyszerűen

A villanyszereléshez, csakúgy mint a vízszereléshez vagy fűtésszereléshez a legjobb alapanyagokat, a legtartósabb eszközöket javasolt használni. Nincs ez másként a fogyasztásmérők kiválasztásánál sem. A digitális, dugaljba dugható és egy fázisú, almérő fogyasztásmérő termék változatok különböző igényeket elégítenek ki, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. Bár ezek az eszközök, almérők számlázási célokra nem alkalmasak, segítségükkel könnyen nyomon tudjuk követni fogyasztásunk alakulását, fel tudjuk mérni az esetlegesen feleslegesen elhasznált energiának a helyék, idejét, mennyiségét. Válaszd ki a céljaidnak megfelelőt és rendeld meg online, gyors szállítással! 


2termék12

Talán mégsem minden magyar vívmány arat osztatlan sikert. A Bláthy Ottó találmányából kifejlesztett villanyóráról szívesen lemondanánk – de nem lehet. Ha viszont kötelező, akkor válassz olyat, ami már bizonyított az évek során! Ez az analóg, egyfázisú, 10-40 A-ig alkalmazható fogyasztásmérő biztosan nem hagy majd cserben! Rendeld meg még ma!

Raktáron: 3 darab
6 413 Ft/darab
darab

Dugaljba dugható fogyasztásmérő

Szeretnél spórolni a villanyszámlán? Tudni szeretnéd melyik háztartási gép mennyit fogyaszt? Segítségedre lesz az ORNO fogyasztásmérő, amit a vizsgálni kívánt készülék és a konnektor közé kell csatlakoztatnod. Ennek a remek fogyasztásmérőnek a segítségével pikk-pakk megtudhatod, mennyi az annyi. Rendelj, fizess, mérj vele!

3 812 Ft/darab
Nincs raktáron

Villanyszerelés - fogyasztásmérők

Tudjuk, tudjuk, a villanyszerelés kategória bővelkedik termékekben és még máshonnan is szükséged lehet kiegészítőkre. Ezért hoztuk létre okos keresőnket, amelybe a termék nevének beírásával egyből konkrét eredményeket láthatsz. Ha a szűrés nem hoz megfelelő eredményt vagy az így kapott lista alapján mégsem tudsz választani, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, minden esetben igyekszünk legjobb tudásunk szerint segítségedre lenni!

Üres még a kosarad? Ne várj tovább a vásárlással! Amennyiben munkanapokon 12 óráig leadod megrendelésed, úgy akár már a következő munkanapon át is veheted a csomagod. Sőt, nálunk mindig láthatod a raktáron található mennyiséget minden termékre vonatkozóan, azaz, hogy a rendelésed leadásának pillanatában hány darab van készleten raktárunkban. A pontos tervezés és a biztos munkabeosztás alapja a Mentool.hu-n történő vásárlás. 

#fogyasztasmero #fogyasztásmérő konnektor #villanyora szekrény #fogyasztas mero #2022 #törlése #kosár #bruttó #szűrők #kérjük #kapcsolat #márka #óra #termékek #összes #információk