Rabitzfogók

Kézzel nem minden munkafolyamatot tudsz megoldani sajnos! Lehetsz bármennyire erős kezű, bármilyen jól edzett, akkor sem fogod tudni kézi szerszámok nélkül megvalósítani betonacél-szerelő munkáidat. A rabitzfogó különböző méretű változatait nem véletlenül illetik betonszerelő fogó és betonacél-szerelő fogó nevekkel is. Ezek a fogó változatok első pillantásra úgy nézhetnek ki, mint egy harapófogó, de azokhoz képest hosszabb nyéllel és kisebb fejjel lettek ellátva. Ezekkel a remek kézi szerszámokkal könnyedén fogsz tudni dolgozni a tekercsről lefejtett kötöződróttal. Sodorhatod vagy vághatod is őket, akár egyetlen munkamenetben. Dolgozz gyorsan és megbízhatóan az edzett vágóéleknek köszönhetően!


2termék12

A rabitzfogó igazi jolly joker

Rabitzfogóra van szükséged a munkádhoz? Építőipari, burkolási vagy autószerelési feladatokhoz is kiváló, 275 mm-es hosszúságú fogófajta, amiben nem fogsz csalódni! Gumírozott nyelének köszönhetően csúszásbiztos szereléseket tesz lehetővé. Kényelem és hatékonyság = YATO rabitzfogó. 

Raktáron: 2 darab
3 746 Ft/darab
darab

A rabitzfogó igazi jolly joker

Rabitzfogóra van szükséged a munkádhoz? Építőipari, burkolási vagy autószerelési feladatokhoz is kiváló, 250 mm-es hosszúságú fogófajta, amiben nem fogsz csalódni! Gumírozott nyelének köszönhetően csúszásbiztos szereléseket tesz lehetővé. Kényelem és hatékonyság = YATO rabitzfogó. 

Raktáron: 2 darab
3 419 Ft/darab
darab