Szobatermosztátok

Most, hogy az árak elszállnak ideje megokosítanunk otthonunkat! Természetesen egy teljes okos otthon kiépítése nem kis idő, energia és áttervezés, de néhány hasznos eszközzel is nagy változásokat érhetünk el az energiahatékonyság, az áttekinthetőség és a szabályozhatóság tekintetében. A fűtési rendszer manapság már nem csak az ötrétegű csövekből és idomokból, és a hozzájuk kapcsolt radiátorokból és kiegészítőkből áll, hanem azokból a vezetél nélküli és falra szerelhető szobatermosztátokból is, amelyek megkönnyítik életünket. Nézz körül kínálatunkban és válaszd ki a számodra legideálisabbat!Szobatermosztátok

A termosztátok azok a vezérlést végző, általában fűtési rendszerekhez és hűtési rendszerekhez kapcsolt kiegészítők, amelyeket érzékelik az adott rendszer vagy az által leadott hő mennyiségét és hőmérsékletét. Ezeknek a befutó adatoknak az alapján pedig szabályozzák a rendszert, hogy az a megfelelő, általunk beállított hőmérséklet alapján működjön. 

Szerencsére ezt egyszerűbben is megfogalmazhatjuk. A szobatermosztátok abban lehetnek segítségünkre, hogy a hőmérsékletet akár minden helyiségben külön tudjuk szabályozni. Ennyire egyszerű. Lássuk is, milyen fajtái léteznek és melyik fajta kinek lehet a legmegfelelőbb!

Manuális szobatermosztát

A manuális szobatermosztát azoknak jó választás, akik nem szeretnek elveszni a beállítási lehetőségek sűrűjében, akik a régi, hagyományos tekerős megoldásra esküsznek. Ezeken a termék változatokon egyszerűen, egy gomb tekerésével állíthatod be a kívánt hőmérsékletet. Egyszerű szabályozás, gyors megoldás!

 

Digitális programozható szobatermosztát

 

A digitális porgramozható szobatermosztát már egy kicsit bonyolultabb, ám annál több lehetőséget biztosító szerkezet. Ezek a termékek szintén egyszerű bekötéssel rendelkeznek, de a kijelző segítségével egyszere több adatot is leolvashatunk róluk, sőt, akár napszakokra, napokra bontva is beállíthatjuk a számunkra megfelelő hőmérsékletet. A termosztátok ezen fajtái a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően a beállított hőmérséklet alatt bekapcsolják, a programozott hőmérséklet felette pedig kikapcsolják a kazán vagy egyéb fűtéshez használt készülék működését. 

Rádiófrekvenciás digitális szobatermosztát

A vezetékes változatok mellett a rádiófrekvenciás digitális szobatermosztátok még ennél is tovább mennek. A felszerelhető fejegységen kívül rendelkeznek még egy hordozható, rádiófrekvenciás készüléket is, amelyet magunkkal vihetünk a lakáson, házon belül bárhova. Ennek köszönhetően akár a garázsból, akár a padlásról, akár a dolgozószobából is kedvünkre vezérelhetjük a helyiségek hőmérsékletét és leolvashatjuk róla a szükséges adatokat. 

A Computherm és az RCOOL szobatermosztátok számtalan lehetőséget biztosítanak mindenki számára a hőmérséklet szabályozásához és a fogyasztás optimalizálásához. Kipróbálnád te is ezeket az esztétikus és okos készülékeket? Nálunk raktáron vannak, azaz egyből meg is rendelheted őket! Rövid szállítási határidőkkel és készséges ügyintézéssel várunk. Beszereznéd egy úttal Honeywell CO érzékelődet is? Nem probléma!

Biztos, hogy az összes szükséges terméket és kiegészítőt a kosaradba tetted már? Amennyiben még nem, vagy további információk szükségesek számodra a megrendelés véglegesítéséhez, úgy kérjük, keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeink egyikén! Nézz körül oldalunkon, ahol kedvező árak, remek lehetőségek és gyors szállítás vár!

#minden jog fenntartva #siemens #budapest #szűrés #mail #email #2022 #üres #menü #név #keresés #termosztát #jelenleg #vásárlás #történik #található #ház #kommunikáció #fontos #helyiség #gyártó #kategóriák #működik #fűtés #szobatermosztátot #megbízható #kosárba