Védőcső bilincsek

Rögzítőbilincs

A villanyszerelési feladatoknál nem kell tovább gondolkoznod a védőcsövek elvezetésének problémáján sem. Az OBO Quick bilincsek azok a pattintós bilincs változatok, amelyek lehetővé teszik a csövek biztonságos, optimális és tartós szerelését. A háztartási elektronika és az épületautomatizálás során szükséges áramkábel fektetés nem is lehetne egyszerűbb, mint ezeknek a csőrözítő bilincseknek a használatával. Műanyag anyaguk és különböző méretekben kapható, akár darabosan is megvásárolható, praktikusan használható kivitelük teszi őket a villanyszerelési anyagok remek kiegészítőivé. 
Rendeld meg a szükséges méreteket darabosan is!Csőbilincs - pattintóbilincs

 

A pattintóbilincs használható minden könnyű és nehéz metrikus szigeteléscsőhöz és metrikus acél péncélozott csőhöz is, mint például az OBO Quick-Pipe. Ezek a cső központosítő villanyszerelési eszközök lehetővé teszik a cső optimális beszerelését, kialakításuk pedig segít, hogy bepattintás után a cső a megfelelő helyzetbe kerüljön. Ajánlott beépítési távolságuk 50-60 cm.


Látható, valós raktári készlet

Nagyon fontos számunkra az ügyfélszolgálat kommunikáció! Éppen ezért minden munkanapon 8-16 óra között elérhetőek vagyunk telefonon és email elérhetőségünkön is. Kérdésed lenne a szállítási idő kapcsán? Elakadtál a vásárlással? 

Tudjuk, a bolt áttekinthetősége rendkívül fontos szempont a vásárlásnál. Ezért mi is folyamatosan azon dolgozunk, hogy okos keresőnk, a ketegóriák és szűrők segítségével könnyen megtaláld a számodra legmegfelelőbb termékeket! Sőt, nálunk mindig láthatod az éppen aktuálisan rendelkezésre álló, azaz raktáron lévő mennyiségeket is minden termékre vonatkozóan. A pontos tervezést így pontos és jól kiszámítható vásárlás követheti. Ennyire egyszerű! Tedd a kosárba a kiválasztott árucikkeket, lépj a kosár oldalra, ellenőrizd le a megvásárolni kívánt termékek listáját és rendeld meg őket házhozszállítással vagy csomagpontos átvétellel. 

Amennyiben a termékek leírásában található információk alapján sem vagy biztos a dolgodban, keress minket és általános, termékekre vonatkozó válaszokkal igyekszünk segíteni Téged!


#990 ft #290 ft #890 ft #390 ft #minden jog fenntartva #iratkozzon fel hírlevelünkre #bruttó #márka #név #szűrés #mail #jelszó #átvétel #kft #debrecen #2022 #hívható #magasság #kérjük #webáruház #jelenleg #üres #kiemelt #védőcső bilincs #termék #átmérő #anyag #átmérő #cikkszám #gyors #szín #ajánlataink #vásárlók #fiók #csövek