Zégergyűrű fogók

A kézi szerzsámok és fogók közül egy kevésbé ismert, ám annál hasznosabb típust mutatunk most be. Speciális munkafolyamatokhoz speciális szerszámok szükségesek. Szerencsénk van, mert a mai világban már minden szakmunkához, minden szereléshez és szerelvényhez gyártanak olyan szerszámokat, amelyek megkönnyítik az életünket. Nem kell egy egyszerű kombinált fogóval vagy csavarhúzóval bajlódnunk, ha tudjuk, hogy pontosan mire van szükségünk. A termékek kiválasztásában nagy segítség, hogy sok esetben a szerszám elnevezése tartalmazza a szerelési területnek, vagy annak az alkatrésznek a nevét, amelyhez tervezték. Seeger gyűrűk, vagy más néven rögzítőgyűrűk alkalmazásához elengedhetetlen a zégergyűrű fogó!


4termék14

Könnyebb lenne egy kimondottan zégergyűrűre kifejlesztett szerszámmal levenned, vagy a helyére tenned a zégergyűrűt, mint egy csavarhúzóval! Ne kínlódj más, nem erre kifejlesztett eszközökkel, ha van erre a munkafázisra kifejlesztett szerszám! Amennyiben zégergyűrűvel dolgozol, akkor biztosan szükséged lesz egy zégerfogóra! Az egyenes külső zégerfogó segítségével gyerekjáték lesz a munka! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 1 darab
2 143 Ft/darab
darab

Azt sem tudtad mi az a seeger fogó, vagy mi az a seegergyűrű, de most hírtelen nagy szükséged lett rá, mert le kell venned a zégergyűrűt a csapágyról? Jó helyen jársz, nálunk megrendelheted az egyenes belső zégergyűrű fogót, aminek segítségével öröm lesz a munka! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 2 darab
2 443 Ft/darab
darab

YATO 200 mm-es hajlított belső zégergyűrű fogó

Egy olyan kézi szerszámot keresel, amivel könnyedén végezheted a zégergyűrű szerelését? Esetleg egy hajlított belső zégergyűrű fogóra lenne szükséged, ami nincs otthon és nem szeretnél kölcsön kérni a szomszédtól? Nálunk kapható, ha megrendeled, akkor nem kell tovább nélkülöznöd ezt az egyszerű ámde hasznos terméket! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 2 darab
2 443 Ft/darab
darab

Könnyebb lenne egy kimondottan zégergyűrűre kifejlesztett szerszámmal levenned, vagy a helyére tenned a zégergyűrűt, mint egy csavarhúzóval! Ne kínlódj egy csavarhúzóval, ha van erre a munkafázisra kifejlesztett szerszám! Ha zégergyűrűvel dolgozol, akkor biztosan szükséged lesz egy zégerfogóra! A hajlított külső zégerfogó segítségével gyerekjáték lesz a munka! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

2 109 Ft/darab
Nincs raktáron

Zégergyűrű fogók

Lássuk is, hogy mit tudnak a zégergyűrű fogók, mitől is ennyire különlegesek és miért nélkülözhetetlenek sok esetben. Kezdjük is rögtön az elején.

A zégergyűrű, vagy más néven rögzítőgyűrű általában a tengelyre szerelt csapágyak tengelyirányú rögzítésére alkalmas. Többféle méretben és kialakításban fordulnak elő, közös tulajdonságuk, hogy nagy tengelyirányú erőt képesek felvenni.

De miért is van szükség ezekhez az egyszerűnek tűnő gyűrűknek a felhelyezéséhez és levételéhez speciális szerszámra? A seegergyűrű alapanyaga rugóacél, amely nem feszíthető szét egykönnyen hagyományos módszerekkel. Gyakorlott szerelők biztos, hogy tudnak más hatékony eszközöket is az alkalmazásához, de kisebb gyakorlattal javasoljuk, hogy mindenképpen célszerszámot szerezzünk be hozzá.

 

Seeger gyűrű fogó

Erre való a seeger gyűrű fogó. A fogó végét a rögzítőgyűrű furataiba illesztve a fogó összenyomásával a rugalmas rögzítő gyűrű alakja megváltozik. A gyűrű keresztmetszete megváltozik, azaz a gyűrű kinyílik, így könnyebben ráhelyezhető a tengelyre. A fogó elengedését követően a seeger gyűrű visszanyeri az eredeti alakját és illeszkedik a horonyba.

Furatba természetesen pontosan ellenkezőképpen kell behelyezni. Ilyenkor a fogó arra használható, hogy a gyűrűt összenyomjuk vele, majd a furat horonyában nyeri vissza eredeti alakját.

Tehát tengelyek és csapágyak rögzítésénél kifejezetten hasznos és sokszor elkerülhetetlen a seeger gyűrű fogók használata.

 

Seeger gyűrű fogók különböző kivitelekben

 

Ahány féle seeger gyűrű létezik, annyiféle munkafolyamathoz használhatóak. Ebből pedig egyből következik, hogy nem minden munkához lehet megfelelő csupán egyetlen szerszám. A seeger gyűrű fogók különlegessége, hogy egyenes, hajlított, belső és külső kialakítással is megvásárolhatóak.

Minden fogó hasonlóan néz ki, mégis eltérő a működési elvük. Ne aggódj, nem ördöngősség, a használatuk egyszerű! Vegyük is sorra, hogy melyik seeger gyűrű fogó hogyan működik.

Egyenes seeger gyűrű fogó külső: Ez a szerszám változat külső seeger gyűrűk szereléséhez használható. A karok összenyomásának hatására a fogó pofái szétnyílnak, amellyel szétfeszítik a gyűrűt.

Egyenes seeger gyűrű fogó belső: Ez a fogó változat pont ellentétesen működik, azaz a pofák úgy működnek, mint bármilyen másik fogó esetében. Seeger gyűrűk kiszereléséhez és beszereléséhez használható.

A hajlított seeger gyűrű fogók a fentiek szerinti változatokban léteznek, előnyük akkor van, amikor a rögzítőgyűrűket nehezen hozzáférhető helyeken kell felszerelni.

 

Vásárlói fiók regisztrálása

Hidd el, megéri regisztrálni oldalunkon. Minden regisztrált vásárlóként leadott, belépés után történő megrendelésed után pontokat írunk jóvá törzsvásárlói számládon. Ezeket a pontokat a jövőben kedvezményekre és termékek vásárlására válthatod be. Megéri, ugye?

A keresés funkció használatával könnyen találhatod meg a számodra fontos és nélkülözhetetlen termékeket. Böngéssz a kategóriák között vagy írd be a termékek nevét a kereső felületre. A szűrés funkcióval könnyen szűkítheted a találatokat a megfelelő méretre, színre is. A vásárlás nem is lehetne egyszerűbb, hiszen ki sem kell mozdulnod otthonodból hozzá!

További információk szükségesek számodra a rendeléshez vagy fizetséhez? Keress minket bizalommal mail címünkön, telefonon vagy Facebookon keresztül is.


Elérhető termékek, a látható készlet

Érdekel, hogy van-e raktáron az adott termékből elég? Nálunk mindig azonnal láthatod az aktuális készletet. A termékek neve mellett minden esetben jelezzük, hogy a vásárlás leadásának pillanatában pontosan hány darab vagy méter áll rendelkezésünkre az adott árucikkből. Ez minden termék esetén elérhető funkció, így könnyen számolhatsz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb kampányokról, akciókról és kedvezményes ajánlatokról. Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

#MINDEN JOG FENNTARTVA #2022 #KFT #ÁFA #WIHA #KÉRDÉSE #HOZZÁJÁRULOK #TARTALMAZÓ #TALÁLHATÓ #RENDEZÉS #KOSÁRBA #MAIL #HOZZÁJÁRULOK #SZŰRÉS #SEEGERGYŰRŰ #HÍRLEVELÜNKRE #INFORMÁCIÓK #SEEGER GYŰRŰ FOGÓK #SEEGER GYŰRŰ FOGÓ