M16*60 hatlapfejű metrikus csavar
16x60 metrikus hatlapfejű csavar
168 Ft/darab

16x60 metrikus hatlapfejű csavar

M16*60 hatlapfejű metrikus csavar
M16*60 hatlapfejű metrikus csavar

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 16*60 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Várható kiszállítás
2021.12.06
Raktáron   (99 darab)
Hatlapfejű metrikus csavar átmérője
Hatlapfejű metrikus csavar hossza
168 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 8,4 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Metrikus hatlapfejű csavar 16X60 mm-es

 

A hatlapfejű csavar felülnézetből egyenlő oldalú hatszög formájú kötőelem. Alkalmazása dugókulcs, villáskulcs vagy csillagkulcs segítségével lehetséges. Általánosan elterjedt használatú csavar, fontos jellemzője, hogy kiáll a felület síkjából.

 

Metrikus csavar 1,6*6 cm-es

 

A hatlapfejű metrikus csavar hagyományos fejű, tehát hagyományos menetes, metrikus csavar, rögzítése előtt előfúrás szükséges. A metrikus csavarok megbízható termékek, széles körben használhatóak mind ipari, mind otthoni környezetben. A hozzá tartozó anyával és alátéttel jó szolgálatot tesznek majd.

 

Hatlapfejű metrikus csavarok 16X60 mm

 

A hatlapfejű metrikus csavarok használata előtt a következő információk, adatok szükségesek: méretek (feldolgozandó lemezek, rögzítendő tárgyak méretei), anyagok (fa, fém, beton, stb.), kötőelemek száma (darabszám). Ha mindezt megtervezted, nincs más dolgod, mint kiválasztani a termék csoportok közül a szükségeset és néhány kattintással megrendelni. A többit bízd ránk, garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok
Hatlapfejű metrikus csavar átmérője
16 mm
Hatlapfejű metrikus csavar hossza
60 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!