M6*16 hatlapfejű metrikus csavar
6x16 metrikus hatlapfejű csavar
9 Ft/darab

6x16 metrikus hatlapfejű csavar

M6*16 hatlapfejű metrikus csavar
M6*16 hatlapfejű metrikus csavar

A hatlapfejű metrikus csavarok rendkívül elterjedtek az ipartól kezdve egészen a háztartási felhasználásig. Ha neked még nincs belőle otthon, vagy munkáidhoz speciálisan hatlapfejű fémmenetes kötőelemekre van szükséged, akkor vásárold meg ezt a 6*16 mm-es csavart online üzletünkben a hét bármely napján!

Várható kiszállítás
2021.12.06
Raktáron   (1182 darab)
9 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 0,5 Ft
Mennyiségi kedvezmény
500+  darab
-10 %
8,1 Ft/darab
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Metrikus hatlapfejű csavar 6x16 mm-es

 

A hatlapfejű csavar felülnézetből egyenlő oldalú hatszög formájú kötőelem. Alkalmazása dugókulcs, villáskulcs vagy csillagkulcs segítségével lehetséges. Általánosan elterjedt használatú csavar, fontos jellemzője, hogy kiáll a felület síkjából.

 

Metrikus csavar 0,6*1,6 cm-es

 

A hatlapfejű metrikus csavar hagyományos fejű, tehát hagyományos menetes, metrikus csavar, rögzítése előtt előfúrás szükséges. A metrikus csavarok megbízható termékek, széles körben használhatóak mind ipari, mind otthoni környezetben. A hozzá tartozó anyával és alátéttel jó szolgálatot tesznek majd.

 

Hatlapfejű metrikus csavarok 6x16 mm

 

A hatlapfejű metrikus csavarok használata előtt a következő információk, adatok szükségesek: méretek (feldolgozandó lemezek, rögzítendő tárgyak méretei), anyagok (fa, fém, beton, stb.), kötőelemek száma (darabszám). Ha mindezt megtervezted, nincs más dolgod, mint kiválasztani a termék csoportok közül a szükségeset és néhány kattintással megrendelni. A többit bízd ránk, garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok
Hatlapfejű metrikus csavar átmérője
6 mm
Hatlapfejű metrikus csavar hossza
16 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek