Belátásgátló - árnyékolóháló BROWNTEX barna 200cmx50m

Belátásgátló - árnyékolóháló BROWNTEX barna 200cmx50m
Belátásgátló - árnyékolóháló BROWNTEX barna 200cmx50m

200 cm, azaz 2 méter magas, UV-álló barna belátásgátló 50 méteres tekercsben! 90%-os átláthatatlanság, 160 gr/m2 szövési sűrűség.

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap
Csomag tartalma
Nincs raktáron
Árnyékoló háló színe
Árnyékoló háló mérete
Árnyékoló háló sűrűsége
74 745 Ft/tekercs
Egységár: 747,5 Ft/m2
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 3 737,3 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Belátásgátló háló barna színben

Nem szeretne több százezer forintot költeni egy új kerítésre? Zavarja, hogy a szomszédok állandóan leskelődnek? Utcafrontra tenné a medencéjét, de nem szeretne nagy nyilvánosság előtt fürdőzni? Itt a megoldás egyszerre mindegyik problémára! Az árnyékoló háló változatok közül mindenki megtalálhatja a kerítésére, balkonjára, erkélyére színben és méretben illő változatot!

Kerítés takaró háló

Sokszínű felhasználásuk és kedvező áruk teszi őket elengedhetetlenné a legtöbb háztartásban. Felszerelhetjük őket kerítésre, balkonra, erkélyre, de vékonyabb változatait sokan használják a veteményesben is a madarak ellen. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a hőség és a nap káros sugarai ellen is védeni tudja növényeinket, így csökkenthető a kiégés esélye.

 

Az árnyékolóháló változatok sokak számára gyors és remek árú végeredményt jelentenek, amellett, hogy a felszerelése sem ördöngösség. Használhatunk hozzá lágy huzalokat huzalfeszítővel, vagy gyorskötözőket a megfelelő színben.

Speciális szövési technika

Az árnyékolásra is alkalmas, UV stabilizátorral megerősített speciális szövési technikával létrehozott árnyékoló háló anyag nem foszlik szét vágás esetén sem, és lehetővé teszi, hogy különböző átláthatatlanságú termékeket hozzunk létre belőle. Ennek köszönhetően mindenki kedvére kiválaszthatja, hogy melyik vastagú és átláthatatlanságú szél elleni védelmi háló megfelelő számára.

 

A belátást gátló árnyékoló háló igazán speciálisan van kialakítva. Alján és tetején előre perforált lyukak helyezkednek el, egymástól azonos távolságra. Ezek azok a lyukak, amelyek mentén akár gyorskötözőkkel, akár huzalokkal könnyedén fel tudjuk erősíteni a termékeket a kertben.

 

Minden árnyékolóháló tekercsen 50 méter belátásgátló háló található fajtától függetlenül. Éppen ezért ez a leghosszabb lehetőség, amelyet bontás nélkül rendelkezésére tudunk bocsátani megrendelés esetén.

 

Belátásgátló anyagvastagsága: 160gr/m2

Belátásgátló átláthatatlansága: 90%

Adatok
Árnyékoló háló színe
Árnyékoló háló mérete
200 cm
Árnyékoló háló sűrűsége
160 gr/nm
Vissza a főkategóriához
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!