Fagycsap elzáró kulcs toldó (3/4")
Fagycsap elzáró kulcs toldó (3/4")
2 577 Ft

Fagycsap elzáró kulcs toldó (3/4")

2 577 Ft/darab
darab
Rendelhető
2 577 Ft/darab
darab
Rendelhető
Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap

A téli időszak nem telhet el a kerti csapok fagytalanítása és fagymentesítése nélkül. Sokan ilyenkor teljesen elzárják a kerti csapokat és legközelebb csak a melegebb tavaszi napokon üzemelik be őket, de vannak olyan esetek amikor ezt nem tehetjük meg. Az állatok itatásához használt kerti csapoknak télen is biztonságosan és fagymentesen kell üzemelniük. Ezeknek a csapoknak a könnyű nyitását és zárását a legegyszerűbben fagycsap elzárókkal tehetjük meg. Nem elég hosszú a T idom? Toldd meg egy toldóval! A 82 cm hosszú elzáró kulcs toldó vásárását már online is megteheted!

Erre is szükséged lehet
Részletek

Fagycsap elzáró kulcs toldó (3/4")

Fagycsap? Igen!

 

Azt mondják, hogy az ördög a részletekben rejlik. Itt van például egy ritkán használt, de annál fontosabb termék, amely nem hiányozhat egyetlen vízzel ellátott kertből sem. Mégpedig a golyós vízfőcsap vagy ismertebb nevén fagycsap. Évente csupán néhány alkalommal használjuk, de segítségével megakadályozhatjuk a téli időszakban oly gyakran előforduló szétfagyást. A fagycsap által lesz zárható a vízvezeték rendszer kerti, sérülékeny része.

 

Hogyan? A megoldás: FAGYCSAP KULCS

 

A fagycsap zárása és nyitása az úgynevezett T kulcs használatával történik. A fém elzáró szerkezet alsó, kulcsos végét a csaphoz illesztjük és a két markolatként funkcionáló szár segítségével ütközésig tekerjük a terméket.

Figyelem! A csap elzárása után gondoskodj róla, hogy a rendszerben ne maradjon víz!

 

Kínálatunkban megtalálható a fagycsap elzáró T idom vagy más néven fagytalanító csap T idom is, mely segítségével könnyen elfordíthatjuk a csapot a megfelelő irányba. A fagycsap kezelése gyszerűen megoldható a T-kulcs használatával, de van, amikor ez az egyszer elem nem elég hosszú számunkra. 

 

A fagycsap elzáró T hossza 42 centiméter, de sokszor előfordulhat, hogy ez nem elég a csap nyitásához és zárásához. Ilyen esetekben javasolt megvásároli a fagycsap toldót is. Ennek az idomnak a hossza 82 cm, amellyel a T kulcs könnyedén összetoldható. Ilyen módon akár mélyebben, nehezebben hozzáférhető helyeken (például vízaknában) is egy lépésben el tudjuk zárni a csapot. 


Fagycsap elzáró toldó információk:

Kulcs mérete: 3/4”

Anyaga: fém

A fagytalanító kulcs toldó hossza: 82 cm


Szenvedélyünk, a kert!

Imádjuk a jó időt, a kertben való molyolást. Épp ezért webáruházunkban a fagycsap elzáró kulcs mellett hasonló termékek és kapcsolódó kategóriák garmadáját találod. Minőségi termékek, érthető kommunikáció, barátságos ügyfélszolgálat és gyors szállítás – ez a Mentool!

Apropó… Szállítási idő! Tudtad, hogy ha délig leadod a rendelésed raktáron lévő termékeinkre, akkor még aznap útra is indítjuk Hozzád a csomagot?  Ugye, milyen jól hangzik? Próbáld csak ki!

Jó ötlet a hírlevél feliratkozás is! A legújabb ajánlatunk mellett csak a hírlevél olvasóinak elérhető további kedvezményeket is küldünk majd időről-időre.

Nálunk számít a véleményed! Mit gondolsz, milyen az online bolt áttekinthetősége? Megtaláltad, amit kerestél? Mondd el nekünk, hiszen így tudunk lépést tartani az igényeiddel. Maradt még kérdésed egy termékkel kapcsolatban? Esetleg a szállítási feltételek nem tiszták? További egyeztetés szükséges? Megtalálsz minket telefonon, emailben, sőt: még chaten is! Állunk rendelkezésedre!

 

#készlet


---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!