Gumi vezetékek gépekhez

Háztartási kisgépedet már olyan régóta használod, hogy bár a gép tökéletesen működik és esztétikailag is megfelelő, de a vezetéke már hagy némi kívánivalót maga után? Természetesen ebben az esetben sem muszáj megválnod hőn szeretett gépedtől, van más megoldás is az esetleges balesetek és zárlat megakadályozására. Vásárolj online előre szerelt gumi vezetéket 3 méter hosszú kábellel 3x1,5 vagy 5x1,5 pólusú, előre blankolt bekötési pontokkal!


2termék12

Szeretnéd kicserélni otthon a háztartási kisgépeden a gumikábelt, ami megrepedezett az idő folyamán és balesetveszélyessé vált? Ezt egyszerűen megteheted a nálunk kapható 3 méteres 3x1,5 pólusú előreszerelt és előre blankolt kötéssel rendelkező gumikábellel! Nincs más dolgod csak rendelned, ha kézhez kaptad szerelned! Rendelj ma és szerelj holnap!

Raktáron: 3 darab
2 983 Ft/darab
darab

Szeretnéd kicserélni otthon a háztartási kisgépeden a gumikábelt, ami megrepedezett az idő folyamán és balesetveszélyessé vált? Ezt egyszerűen megteheted a nálunk kapható 5 méteres 3x1,5 pólusú előreszerelt és előre blankolt kötéssel rendelkező gumikábellel! Nincs más dolgod csak rendelned, ha kézhez kaptad szerelned! Rendelj ma és szerelj holnap!

Raktáron: 3 darab
4 289 Ft/darab
darab