Szerelt vezetékek

Nincsen még személyes tapasztalatod a szerelt vezetékekkel? Hidd el, ezután biztos, hogy lesz! Lássuk is, hogy mi mindenhez használhatóak ezek a villanyszerelési eszközök a háztartásban. A dugós csatlakozós tápvezeték tehát egyszerűen használhatóak különböző készülékek árammal való ellátásához. Sérült a vezetéked? Nem probléma! Ne reszkírozd meg a zárlatot vagy az elektromos tüzet. Szereld meg készüléked új, szerelt vezetékek használatával!

Szerelt vezetékek

Veled is előfordult már, hogy egy termék nagyon a szívedhez nőtt, de megrágta a nyuszid vagy kiskutyád a vezetékét? Bizony nem csak az ilyen külső tényezők, de a nem megfelelő (kábelnél fogva való) kihúzások, a rángatás, és a vezeték megtörten való elvezetése is okozhat ilyen problémákat.

A szerelt kábelek azonban megoldást jelenthetnek erre is!

 

Szerelt kábelek

 

A tápvezeték kapcsolóval vagy más néven fali dugóval szerelt vezetékek nagy előnye, hogy egyik oldalukon közvetlenül a csatlakozó dugaljba dugható fali dugóval, míg másik oldalukon két vagy három pólusú vezetékkel vannak ellátva.

A hajlékony kábelek megfelelőek kisebb háztartási gépek és barkácsgépek felújításához is. A kisebb vezetékek közbeiktatott kapcsolóval sólámpák, asztali lámpák, olvasólámpák, míg a gumikábelek barkácsgépek vezeték cseréjéhez jelenthetnek megoldást.

@mentool.hu_webshop

 

Bad Habits - Ed Sheeran

 

Látható, valós raktári készlet

Nagyon fontos számunkra az ügyfélszolgálat kommunikáció! Éppen ezért minden munkanapon 8-16 óra között elérhetőek vagyunk telefonon és email elérhetőségünkön is. Kérdésed lenne a szállítási idő kapcsán? Elakadtál a vásárlással? 

Tudjuk, a bolt áttekinthetősége rendkívül fontos szempont a vásárlásnál. Ezért mi is folyamatosan azon dolgozunk, hogy okos keresőnk, a ketegóriák és szűrők segítségével könnyen megtaláld a számodra legmegfelelőbb termékeket! Sőt, nálunk mindig láthatod az éppen aktuálisan rendelkezésre álló, azaz raktáron lévő mennyiségeket is minden termékre vonatkozóan. A pontos tervezést így pontos és jól kiszámítható vásárlás követheti. Ennyire egyszerű! Tedd a kosárba a kiválasztott árucikkeket, lépj a kosár oldalra, ellenőrizd le a megvásárolni kívánt termékek listáját és rendeld meg őket házhozszállítással vagy csomagpontos átvétellel. 

Amennyiben a termékek leírásában található információk alapján sem vagy biztos a dolgodban, keress minket és általános, termékekre vonatkozó válaszokkal igyekszünk segíteni Téged!

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #elnyerte az árukereső megbízható bolt áttekithetősége #elégedettség a bolttal #2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #cikkszám #1 db #bruttó #kft #belépés #fill ffffff #fiók #név #vásárlói #fiók #jelszó #kérjük #üres #regisztráció #fogyasztó #feliratkozás #mail #információk #oldal #felett #további #fizetés #rendezés #információk #kategóriák #esetben #összes #termék