M12*40 hatlapfejű metrikus csavar
12x40 metrikus hatlapfejű csavar
64 Ft/darab

12x40 metrikus hatlapfejű csavar

M12*40 hatlapfejű metrikus csavar
M12*40 hatlapfejű metrikus csavar

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 12*40 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (110 darab)
Hatlapfejű metrikus csavar átmérője
Hatlapfejű metrikus csavar hossza
64 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 3,2 Ft
Mennyiségi kedvezmény
100+  darab
-10 %
57,6 Ft/darab
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Metrikus hatlapfejű csavar 12X40 mm-es

 

A hatlapfejű csavar felülnézetből egyenlő oldalú hatszög formájú kötőelem. Alkalmazása dugókulcs, villáskulcs vagy csillagkulcs segítségével lehetséges. Általánosan elterjedt használatú csavar, fontos jellemzője, hogy kiáll a felület síkjából.

 

Metrikus csavar 1,2*4 cm-es

 

A hatlapfejű metrikus csavar hagyományos fejű, tehát hagyományos menetes, metrikus csavar, rögzítése előtt előfúrás szükséges. A metrikus csavarok megbízható termékek, széles körben használhatóak mind ipari, mind otthoni környezetben. A hozzá tartozó anyával és alátéttel jó szolgálatot tesznek majd.

 

Hatlapfejű metrikus csavarok 12X40 mm

 

A hatlapfejű metrikus csavarok használata előtt a következő információk, adatok szükségesek: méretek (feldolgozandó lemezek, rögzítendő tárgyak méretei), anyagok (fa, fém, beton, stb.), kötőelemek száma (darabszám). Ha mindezt megtervezted, nincs más dolgod, mint kiválasztani a termék csoportok közül a szükségeset és néhány kattintással megrendelni. A többit bízd ránk, garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok
Hatlapfejű metrikus csavar átmérője
12 mm
Hatlapfejű metrikus csavar hossza
40 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek