Habarcsládák - malteros ládák

Habarcsláda habarcs és malter kézi keveréséhez

Kézi habarcs és malter keveréshez mindenképpen megéri beszerezni néhány erős műanyagból készült, nagy űrtartalmú ládát. Megtölthetjük őket a felvinni kívánt anyaggal, de a munkavégzés megkönnyítéséhez szükséges egyéb anyagokat, eszközöket is tárolhatunk bennük. Nálunk mindent megrendelhetsz egyszerre, amire a kőműves munkáidhoz szükséged lehet, mi pedig házhoz szállítjuk, így a cipekedéssel sem kell foglalkoznod! Várnak rád a habarcsládák és a malteros ládák kínálatunkban!


2termék 12

Habarcsládák - malteros ládák

 

Tudtad, hogy kőműves berkekben itató néven is ismert ez a termék? Végül is, tiszta állapotban akár állatok itatására is használható, de a rendeltetése egy kissé más! Tarts velünk, hogy mindent megtudj, amit csak érdemes a témában!

Természetesen, ha nagytestű haszonállatok, lovak itatásához keresel kedvező árú, tartós terméket, akkor is érdemes beszerezni belőle.

 

Műanyag malteros ládák- habarcskeverő ládák

 

Akár házban, akár lakásban élsz, mindig van valami tennivaló a ház körül! És bizony időnként szükség van habarcsra is a javításnál, építkezésnél vagy kreatív hobbink során. A maltert pedig kikeverni csak strapabíró, erős és megfelelő űrtartalommal rendelkező eszközben lehet!

 

Kőműves szerszám 2 in 1 - a habarcsládák

 

Tudod, mi a legjobb ebben a termékben? Nos, az, hogy a malter vagy habarcs kikeverése után a kőműves szerszámok tárolására is kiválóan alkalmas. Ennek köszönhetően egy helyen tárolva biztosan nem fognak elkallódni a szerszámok! Válassz űrtartalom szerint 60 literes vagy 80 literes változatot!

 

Falazásnál jól jöhet még!

 

A habarcsos láda mellett sok más termék is elkelhet a munkád során. Nézd csak! Itt megtalálható minden általunk csokorba gyűjtött, hasznos és minőségi kőműves szerszám, amire csak szükséged lehet! Válogass kedvedre!

 

További termékek keresése

 

Válogass több ezer menő termékünk közül! Használd az oldal tetején lévő keresőmezőt. Ide csak be kell írnod a termék nevét, majd a szűrés (nagyító) gombra kattintva máris láthatod a találatokat. Természetesen böngészhetsz a jól felépített kategóriák között is, így is, úgy is szuper termékeket találsz!

  

Szállítási nehézséged akadt?

Semmi gond, hiszen a rendelés véglegesítése során kiválaszthatod a Neked tetsző szállítási módot! Természetesen magad is hazaviheted a virtuális kosár tartalmát! Amennyiben a személyes átvételt választod, kérjük, várd meg a visszaigazoló email-t a csomag elkészültéről, csak azt követően indulj útnak!

 

Hírlevél feliratkozás

 

Legyél mindig jól értesült, válaszd a hírlevélre való feliratkozás lehetőségét! Amennyiben így teszel, időről-időre tájékoztatunk majd a legújabb top termékeink érkezéséről – sőt: csak a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is kedveskedünk majd Neked!

 

További kérdések

 

Milyen információk szükségesek még? Többet szeretnél megtudni egy adott termékről? Ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig elérhetőek. Keresd őket az ugyfelszolgalat@mentool.hu email címen vagy a +36706358665-ös telefonszámon!