Habarcskeverő ládák - malteros ládák

Habarcsláda habarcs és malter kézi keveréséhez

Kézi habarcs és malter keveréshez mindenképpen megéri beszerezni néhány erős műanyagból készült, nagy űrtartalmú ládát. Megtölthetjük őket a felvinni kívánt anyaggal, de a munkavégzés megkönnyítéséhez szükséges egyéb anyagokat, eszközöket is tárolhatunk bennük. Nálunk mindent megrendelhetsz egyszerre, amire a kőműves munkáidhoz szükséged lehet, mi pedig házhoz szállítjuk, így a cipekedéssel sem kell foglalkoznod! 


2termék12

80 literes, erős műanyagból készült habarcskeverő láda a habarcs és a malter kézi keveréséhez. A habarcs keveréséhez szolgáló ládákon és vödrökön kívül természetesen minden további kőműves kiegészítőt is megtalálhatsz online barkácsboltunk kínálatában. Ne fogjon ki rajtad a munka! Szezonon kívül használhatod tárolásra a garázsban, a pincében, vagy a műhelyben, de akár állataid itatójaként is jó hasznát veheted. 

Raktáron: 1 darab
2 816 Ft/darab
darab

60 literes, erős műanyagból készült habarcskeverő láda a habarcs és a malter kézi keveréséhez. A habarcs keveréséhez szolgáló ládákon és vödrökön kívül természetesen minden további kőműves kiegészítőt is megtalálhatsz online barkácsboltunk kínálatában. Ne fogjon ki rajtad a munka! Szezonon kívül használhatod tárolásra a garázsban, a pincében, vagy a műhelyben, de akár állataid itatójaként is jó hasznát veheted. 

#kőműves #tároló #habarcs #malter
Raktáron: 2 darab
2 800 Ft/darab
darab